Yandere Simulator on kalifornialaisen pelisuunnittelijan Yandere Devin uusi piilotettujen esineiden videopeli. En ole varma, pidetäänkö sitä valtavirtaan, mutta pelin lähtökohta ja tyyli ovat varmasti erilaiset kuin muut piilotettujen esineiden pelit. Ensinnäkin siinä on hyvin vähän arvoituksia tai käsitteitä. Pelaaja viettää suurimman osan ajastaan ​​juoksemalla ympäristössä yrittäen löytää rakastamansa tytön ja vangitsemalla hänet ennen hänen kuolemaansa. Vaikka matkan varrella on hauskoja tapahtumia, huumorilla ei todellakaan ole paljon. Kaiken kaikkiaan tätä peliä voidaan pitää enemmän toimintapelinä kuin piilotettuna esineenä.

Sanottuasi, jos nautit piilotetuista esineistä, sinun pitäisi todella antaa laukaus Yandere Simulatorille. Siinä on erittäin vankka tarina ja upea toiminta- / seikkailuelementti, johon on heitetty vähän romanssia. Kun pelaat ensimmäisen kerran peliä, aloitat periaatteessa poikana yandere-koulussa. Sitten saat tämän hienon trailerin, joka näyttää pelin päähenkilön, Yandere Devin. Kun liikkut alueiden läpi, kohtaat monia robotteja, jotka yrittävät hyökätä sinua vastaan, sekä söpöjä tyttöjä, joita yrität kaapata pelin edetessä.

Kaiken kaikkiaan Yandere Simulatorin tarina on erinomainen. Tytön tilanne pelissä on erittäin mielenkiintoinen ja nautin todella kuulla vuoropuhelut kunkin hahmon näkökulmasta. Vaikka perävaunun animaatio oli hieman tylsää, näytti siltä, ​​että animaatio oli tehty hyvin ja että se on aika hyvä, kun se otetaan todelliseen peliin. Pelissä on vielä joitain karkeita reunoja, mutta kun otetaan huomioon kaikki pelin positiiviset näkökohdat, olisi vaikea siirtää tätä hauskaa pientä peliä.

Positiivisten pisteiden lisäksi pelissä on myös muutama negatiivinen piste. Ensinnäkin se on melko koukuttava ja päädyin pelaamaan sitä noin tunnin ajan. Toiseksi pelissä oli osa, joka hämmentyi hieman enkä pystynyt selvittämään mitä tehdä seuraavaksi, joten päädyin lopettamaan pelin. Yandere Simulatorin huono kohta on väkivalta. Jos olet vanhempi, jolla on pieniä lapsia, tai tunnet jonkun, joka on, älä pelaa tätä peliä.

Uskon kuitenkin, että se on edelleen hyvä valinta, koska tarina ja peli ovat niin hyviä. Jos päätät ladata pelin, voit aina etsiä demosivustoa, jossa voit pelata lander-simulaattoria ilmaiseksi. Voit jopa pelata sitä kokeilujakson ajan ja nähdä, onko se mieleisesi. Lisäksi voit aina odottaa koko julkaisupäivää, jotta voit olla ensimmäinen pääsy uuteen peliin.

Peli on alun perin kehitetty Windowsille, mutta se on mukautettu toimimaan hyvin Mac- ja Linux-tietokoneiden kanssa. Se on yksi niistä peleistä, jotka ovat aina kysyttyjä, eikä sinun koskaan tarvitse loppua pelaamaan sitä. Jos haluat leikkiä nukkeilla ennen kuin siirryt todelliseen, tai jos haluat pukeutua pikkutyttösi koko kirkkauteensa, sinun tulee tarkistaa virallinen sivusto. Jos et tiedä mistä sivusto löytyy, kirjoita vain ”lander simulator free download” Googlessa tai muussa käyttämässäsi hakukoneessa ja löydät paljon linkkejä ladattavaksi. Kun olet ladannut sen, voit pukeutua pikkutyttösi koko hänen kunniaansa.