Kiitetyssä samannimisessä elokuvassa William Hill on brittiläinen kauppias, joka asuu Australiassa. Hän palaa Baliin aikomuksena myydä osakkeita kotona tapahtuvassa vaihdossa. Asiat eivät kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan, ja hän on lukittu vaihtoon useiksi päiviksi. Kun hän yrittää seuraavana päivänä päästä takaisin liiketoimintaan, joukko kiinalaisia ​​miehiä pidättää hänet, joka vie hänet saarelleen ja pakottaa hänet myymään heille omistamansa yrityksen osakkeita. Kun osakkeiden myyntivoitot menevät hänelle, Hill on päättänyt estää yritystä ryhtymästä vihamieliseen yritysostoon, mutta ilman rekisteröitymistä.

Tontin edetessä opimme, että vaihtoa johtava mies ei ole koskaan kuullut William Hillistä. Hänen avustajansa ohjaa hänet yrityksen pääkonttoriin, jossa kiinalainen virkamies toivottaa Hillin tervetulleeksi. Siellä hän tapaa naisen, jota Jackie Lung pelaa, joka haluaa, että hänestä tulee mies, jonka kanssa hän haluaa mennä naimisiin. Mutta ennen kuin hän voi edetä, Lung ilmoittaa hänelle, että hänellä on oltava täydellinen sarja kirjoja, jotka kuvaavat kaikki tapahtumat, jotka on tehty ilman rekisteröitymistä. Tilanteen pahentamiseksi myös Hillin palvelukseen ottaneelle miehelle on maksettava hänen palveluistaan. Tämä pakottaa Hillin jatkamaan itseään rekisteröidessään työskennellä kiinalaisen yrityksen kanssa.

Juoni sakeutuu, kun Hill katoaa jälleen. Kukaan ei tiedä missä hän on mennyt viettämään aikaa, mutta kun hänen ystävänsä Billy Liddell huomaa hänet Balilla, Hill palaa välittömästi takaisin Lontooseen. Mutta Billyn ei tarvitse odottaa kauan ennen kuin löytää hänet uudelleen – tällä kertaa mielisairaalassa. Hän varoittaa Hilliä siitä, että he ovat keskellä kansainvälistä asekauppaa ja että Hill voi pian paljastua. Mutta Billyn on käsiteltävä sitä, että ilman rekisteröintiä hänen osakkeiden myynti ei ole laillista. Tämä haittaa hänen kykyään jatkaa työskentelyä elokuvassa, mutta hän voi silti jatkaa työtä varojen tarjoamiseksi Billyn hoitoon.

Stunt Man ei ole oikeastaan ​​liiketoimintaa. Mutta se oli selvästi elokuva kaupan taiteesta. Kyse on siitä, kuinka ihmiset neuvottelevat kadun taiteesta ilman paperityötä ja ilman rekisteröitymistä. Vaikka Hill saa lopulta osuutensa voitoista, elokuva tarjoaa suuren oppitunnin monille katsojilleen. Näemme, että kova työ kannattaa ja että jokainen liiketoimi on harkittava huolellisesti. Se voi olla helpommin sanottu kuin tehty, mutta ilman asianmukaista suunnittelua mitään voi tapahtua.

Kun etsit amerikkalaisia ​​elokuvia, jotka eivät vaadi viisumia, sinun kannattaa ehdottomasti etsiä The Stunt Man. Se on erittäin viihdyttävä ja nopealla tahdilla varustettu elokuva, joka ei kyllästy kyyneliin. Jos haluat tietää, mitä elokuvassa tarkalleen tapahtuu ilman rekisteröitymistä, voit vain Googlen.

Vaikka Temppumies ei ole niin hauska kuin sen otsikossa uskoisitkin, se on silti erittäin hauska elokuva, joka on vaivan arvoista. Se ei todellakaan ole elokuva, jonka sinun pitäisi ohittaa, kun etsit amerikkalaisia ​​elokuvia, jotka eivät vaadi viisumia. Voit katsella elokuvaa myös Internetissä, jos sinulla ei ole DVD- tai VHS-tiedostoja. Jos haluat tilaisuuden nähdä tarkalleen, mistä hauska elokuva on kyse, ilman rekisteröitymistä ja ilman Visaa, sinun tarvitsee vain löytää videokauppa.