Jos etsit tapoja voittaa ilmaista rahaa korkeakouluopiskeluun, niitä on paljon verkossa. Sinulla on mahdollisuus täyttää kyselyjä voittaaksesi lahjakortteja, kanta-asiakasmaileja tai muita palkintoja, jotka voivat säästää satoja dollareita. Voit myös osallistua arvontaan ja kohderyhmiin rahaa vastaan. Et kuitenkaan koskaan tiedä ennen kuin yrität. Löytyi yksi tapa, joka on toiminut minulle hyvin. Jos haluat voittaa rahaa kuluttamatta penniäkään, tässä on joitain vinkkejä, jotka saattavat auttaa:

– Täytä kyselyt ja voita käteiskilpailuja. Syy sinun kannattaa tarkistaa tämä vaihtoehto, koska se tarjoaa sinulle välittömän tyydytyksen. Vaikka näiden kilpailujen järjestäminen voi viedä jonkin aikaa, heti kun olet suorittanut yhden, palkkiosi on heti. Se on voitto tai häviö -skenaario, joten siihen ei todellakaan liity riskiä.

– Kohderyhmät. Tämä on toinen tapa voittaa, mutta sinun ei tarvitse käyttää rahaa osallistumiseen. Monta kertaa yritykset pitävät fokusryhmiä, joihin voit osallistua. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä yritykseen tai ottaa yhteyttä kouluusi ja he asettavat sinut. Nämä ovat myös Yhdysvaltojen asukkaiden käytettävissä, mutta myös Kanadan asukkaat voivat osallistua.

– arvonnat ja kohderyhmät. Jälleen sinun ei tarvitse maksaa mitään rekisteröidessäsi jompaankumpaan näistä ja ne vanhenevat vain kerran. Arvontojen ja kohderyhmien osalta määräaika on kuukausi ennen valmistumistasi.

Tässä on yksi vinkki, joka todella voittaa. Joka vuosi yli 18-vuotiaat korkeakouluopiskelijat, jotka ovat oikeutettuja valmistumaan, osallistuvat online-piirustukseen. Kun jokainen piirustukseen osallistuva opiskelija on voittanut, saat mukavan palkinnon. Yleensä se on kannettava tietokone, mutta se voi olla koruja, lahjakortteja, loma-asuntoja jne. Sinun on täytettävä piirrosta pitävän yrityksen toimittama lomake ja lähetettävä se sitten oikeilla tiedoilla, jotta merkintä lasketaan. Jos asut Yhdysvalloissa, sinun on täytettävä FAFSA-lomake ja lähetettävä se sitten kilpailun isännöivälle yritykselle.

Tämä on vain yksi vinkki, jonka avulla voit voittaa ilmaisen rahatietokoneesi. Voit monia muita tapoja voittaa. Sillä ei ole merkitystä, asutko Yhdysvalloissa, Kanadassa vai Isossa-Britanniassa. Jos olet vähintään 18-vuotias, jos olet amerikkalainen, jos olet kanadalainen tai jos asut Isossa-Britanniassa, voit osallistua näihin kilpailuihin. He eivät koskaan pyydä sinulta rahaa etukäteen, ja voit lunastaa palkintosi niin usein kuin haluat.