Pelaa palkittua vesi- ja palopeliä Android-puhelimellasi. Ainutlaatuinen ja koukuttava vesiräiskintäpeli Android-laitteille. Voit nyt pelata riippuvuutta aiheuttavaa peliä tien päällä. Pelaa jännittävää peliä kahdessa erillisessä tilassa: Puzzle ja Classic. Tässä haastavassa pelissä tarvitset erityisiä taitoja selviytyäkseen.

Peli on asetettu rauhalliselle paikalle, jossa on runsaasti vettä. Kun astut vesimaailman rajoille, sinun on selviydyttävä taistelemalla vihollisia vastaan. Sinua hyökkäävät kalojen, rapujen ja hummerien parvet ja muut vesieläimet. Päästäksesi vaaralliselta alueelta, sinun on löydettävä tie tasojen läpi.

Aloita peli napauttamalla näyttöä ja aloittamalla jännittävä peli. Sinun on rakennettava lautta, joka suojaa sinua lähestymästä vesitasoja. Lautasta on hyötyä esteiden ja liukkaiden kivien selviytymisessä alueilla. Kun edistyt pelissä, lisätään parempia laitteita, joiden avulla voit estää vaikeita esteitä.

Peli tarjoaa loputtomia pelivaihtoehtoja, koska vedenkorkeudet ovat erittäin käteviä pelin aikana. Joten sinun ei tarvitse tuhlata kallisarvoista aikaa mennäksesi ylös ja alas tasoilla uudelleen. Pelin erityispiirteen avulla voit nauttia vesitoiminnasta pitkiä tunteja. Kun olet menettämässä toivoa, sinun on täydennettävä energiaasi noutojen avulla. Vesi- ja tulipeli tarjoaa sinulle tarpeeksi mahdollisuuden tappaa monia vihollisia vahingoittamatta tai kuolematta.

Jos pidät haasteista, voit myös kokeilla edistynyttä tilaa toistaa edelliset tasot. Tämä on yksi pelin parhaista ominaisuuksista, koska voit aina yrittää tyhjentää kaikki tasot uudelleen. Jos olet aloittelija, sinun on aloitettava perustasolla, jotta voit oppia perusasiat ennen kuin jatkat eteenpäin. Jos haluat tietää enemmän tästä jännittävästä pelistä, vieraile verkkosivustollamme, joka tarjoaa sinulle täydelliset tiedot pelistä ja sen ominaisuuksista.

Verkkosivustollamme on täydelliset tiedot tästä kiehtovasta pelistä, josta voi nauttia vain Internetin avulla. Voit käyttää opetusohjelmiamme aloittaaksesi tämän jännittävän online-pelin. Nautit varmasti tästä erittäin viihdyttävästä urheilusta. Muista vain kouluttaa itseäsi pelin hauskaa varten.