Vedonlyönti omiin tuloksiin on hieno tapa ansaita rahaa hevoskilpailuista ilman, että sinun täytyy lyödä vetoa yleisöä vastaan. Sinun on asetettava panoksesi tahti ja pidettävä riski minimissä. Jotkut ihmiset osaavat tasoittaa, mutta heillä ei ole paljon kokemusta vedonlyönnistä omiin tuloksiinsa. He ansaitsevat edelleen rahaa, mutta marginaalit eivät ole niin suuria, ja ne ovat alttiimpia tappioille.

En suosittele hevoskilpailun tasoittamista käyttämättä tasoitusmenetelmää. Siellä on useita hyviä menetelmiä, eivätkä kaikki ne toimi yhtä hyvin kuin muut. Jotkut menetelmät ovat tarkempia kuin toiset ja jotkut ovat onnistuneempia kuin toiset. Jotta saat parhaan hyödyn vedoistasi, sinun on valittava sinulle parhaiten soveltuva menetelmä.

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä ennen vedonlyöntiä, on oppia tasoitusmenetelmistä. Kuinka selvität kertoimet? Mitä numeroita voit käyttää voittomahdollisuuksien määrittämiseen ja mihin olet menossa kaiken tämän kanssa? Kuinka saat tietoa menneistä esityksistä ymmärtääksesi paremmin, mitä tulevaisuudessa tapahtuu? Nämä ovat kaikki tärkeitä kysymyksiä, joihin on vastattava ennen vedonlyönnin aloittamista. Vastaamatta näihin kysymyksiin sinulla ei ole koskaan selkeää menetelmää.

Kun sinulla on vedonlyöntimenetelmä, joka toimii sinulle, voit todella aloittaa vedonlyönnin omista tuloksistasi. Aloita kirjoittamalla luettelo hevosista, joiden uskot menevän ainakin samassa järjestyksessä kuin ennustat. Tämä auttaa sinua valitsemaan vedot seuraavalle tasoitukselle. Kun tiedät kuinka kukin hevonen on menestynyt aiemmin, voit lyödä vetoa vastaavasti.

Yksi vinkki, joka kannattaa pitää mielessä, on se, että mitä enemmän panostat, sitä suuremmat voitot ansaitset. Toisaalta, jos lyöt vetoa pienistä summista, et halua kävellä pois tyhjin käsin. Yksi helpoimmista tavoista lyödä vetoa pienemmillä panoksilla on noudattaa osittaisen vedonlyönnin menetelmää. Tämä tarkoittaa, että lyöt vetoa vain murto-osasta mahdollisesta panoksestasi ja toivot sitten, että valitsemasi voittaa.

Kaikella onnella saat vedonlyönnin vedonlyönnistä. Jos huomaat, että menetelmäsi ei toimi niin hyvin kuin haluaisit, on aika muuttaa asioita. Jotkut ihmiset ovat huomanneet, että muuttamalla vedonlyöntikertoimiaan he voivat kaksinkertaistaa voittonsa. Voit myös päättää, että tämä menetelmä ei ole sinua varten, ja palata vedonlyöntiin vedonvälittäjien kanssa.