Jos varttuit lapsena Nintendon ja Super Marion kanssa, muistat mielelläni pelaavan vanhoja, pieniä ja halpoja toisia videopelikonsoleita, jotka tunnettiin nimellä ”SNES”. Se oli kaikkien aikojen ensimmäinen videopelikonsoli, joka käytti sirutekniikkaa, joka perustui muistikortteihin ja patruunoihin sekä LCD-näyttöön. Konsolin pelimerkit antoivat sille mahdollisuuden pelata paljon enemmän pelityyppejä kuin muut kilpailijat. Pelejä voitiin pelata televisiossa tai tien päällä. Ja tästä syystä se on niin erikoinen vanhemmille pelaajille, jotka pelaavat sitä edelleen tähän päivään saakka.

Siellä on erilaisia ​​SNES-emulaattoreita, joita voit ostaa. Voit hankkia alkuperäisen laitteiston tai käyttää joitain näistä latauksista. Kaikki riippuu siitä, mitä tarvitset ja kuinka paljon rahaa haluat käyttää tähän tuotteeseen. Minun on myönnettävä, lapsena minulla ei ollut aavistustakaan siitä, että Nintendo voisi tehdä tällaisia ​​tuotteita asiakkailleen. Se oli melko mahtava tunne, paitsi siitä, että näitä pidettiin ”SNES” -peleinä, myös siitä, että ne olivat ”köyhien” pelaajien käytettävissä.

Monet ihmiset nauttivat näiden pelien pelaamisesta. Pelikonsolissa on monia eri ikäryhmiä. Nämä ovat täydellisiä lapsille, jotka oppivat edelleen käyttämään tietokonetta. He voivat saada ensimmäisen maun pelaamisesta tarvitsematta käyttää paljon rahaa.

Löydät monia sivustoja, joista voit ladata ja tallentaa vanhoja pelejä monien vuosien ajan. Nämä ovat sellaisia ​​vanhoja pelejä, joita lapsesi eivät ehkä enää halua. He rakastavat sitä, että sinulla on niistä kopioita, ja pitävät heidät turvassa lapsiltasi.

Yksi emulaattorin käytön suurimmista eduista on, että sinulla on varmuuskopio. Tämä on hienoa, jos alkuperäiselle pelikasetillesi tapahtuu jotain pahaa. Nämä emulaattorit toimivat minkä tahansa vanhan toisen käden pelikasetin kanssa. Jos sinulla on rikkoutunut tai siinä ilmenee ongelma, voit yksinkertaisesti tallentaa sen toiseen patruunaan ja hankkia toisen.

Nämä pienet vanhat patruunat löytyvät monista Internet-sivustoista. Jos tiedät mistä etsiä. Voit löytää yhden muutamassa minuutissa. Aivan kuten Wii Sports Resort, nämä emulaattorit ovat tulossa suosittuja ja kaikki lataavat niitä. Parasta on, että toisen kopion saaminen vanhasta pienestä ensimmäisestä pelistäsi ei maksa paljon rahaa.