Unibet Adventures 1921 on yhdeksästoista osa fantasiatoimintasarjasta, jonka on kirjoittanut Grigori Kavachi. Tarina seuraa nuoren japanilaisen tytön pyrkimyksiä selvittää Unibet-niminen salaseura. Tätä salaista yhteiskuntaa hallitsee voimakas lohikäärme nimeltä Shokuji, joka haluaa päästä hallintaan maailmaa. Kiinalaisen kollegansa Lin Xianin (Goddard) ja useiden lohikäärmeiden avulla hänen on voitettava monet esteet oppiakseen totuus ja lopettamaan sisällä oleva paha. Ensisijainen näyttelijä on paikallaan useilla uusilla kasvoilla ja jopa muutamalla uudella jäsenellä.

En anna liikaa, jotta en antaisi mitään. Tarina kulkee nopeasti ja on hauskaa. Itse asiassa suurin osa hahmoista on erittäin miellyttäviä muutamia lukuun ottamatta. Tämä ei kuitenkaan ota pois tarinan laatua. Huomasin olevani helposti syventynyt tarinaan ja innokas seikkailuun.

Taideteos ja äänisuunnittelu ovat toinen näkökohta, joka antaa sinulle tunteen Unibetistä. Musiikki on erittäin positiivista ja kuljettaa teeman läpi koko kirjan. Äänitehosteet ovat realistisia, mutta ovat silti erilaisia ​​kuin mitä voit odottaa asiantuntijan kirjoittamalta kirjalta. Lohikäärme kuulostaa ikään kuin sillä olisi oma äänensä, ja juuri niin sen pitäisi olla.

Nautin myös erinomaisesta valokuvauksesta koko Unibetissä. Jokainen kohtaus on kauniisti kuvattu upeilla yksityiskohdilla. Taustat ovat eloisia ja hyvin harkittuja. Kaikki suoritetaan rakastavalla huolella. Kuvia ei ole piirretty tai kiireisiä, mutta yksityiskohdat ovat siellä.

Lohikäärmeisiin kohdistuu myös melko paljon väkivaltaa, mutta se tuntuu todella vasta lukemalla kirjaa. Mielestäni väkivalta tuntuu vain, kun kohtauksessa ei ole muuta tunnetta. Toisin sanoen on joitain kohtauksia, joihin liittyy lohikäärmeitä, jotka ovat täysin tunteettomia. Tämä tekee heistä paljon tehokkaampia hahmoja, koska ne ovat Unibetin seikkailun liikkeellepaneva voima.

Kaiken kaikkiaan Unibetillä on kaikki mitä kirjasta voi haluta. Se on hyvin kirjoitettu, yksityiskohtainen, mielikuvituksellinen ja hauska lukea. Englanninkieliselle aloittelijalle siirtyminen rento ammattilaisesta ei olisi niin vaikeaa. Lukijat voivat myös kasvaa romaanin mukana, koska on paljon juonteita, joita voidaan seurata. Se ei ole vain tarina, vaan sen sijaan matka upeaan maailmaan, jossa taikuudesta, fantasiasta ja mielikuvituksesta tulee hyvin luonnollista.