Safety Bunny Net Games on täydellinen tapa pitää pienet lapset ja jopa jotkut kypsemmistä lapsista miehitettynä tuntikausia. Konsepti on tarpeeksi yksinkertainen. Pupu ilmestyy viidakon keskelle ja alkaa kiivetä puihin. Kun hän on onnistuneesti skaalannut korkeudet, hän tekee eräänlaisen melun kiinnittääkseen muiden pelaajien huomion. Heidän on puolestaan ​​noudatettava esimerkkiä ja lopulta työskenneltävä turvakehikon turvallisuuteen. Jos he putoavat häkistä tai jostakin muusta 20 tasosta, heidät lähetetään automaattisesti takaisin alkuun.

Nämä pelit eivät ole vain hauskoja lapsille, mutta ne tarjoavat heille mahdollisuuden oppia luonnosta samanaikaisesti. Vaikka pupu kiehtoo heitä luonnollisesti, he oppivat myös painovoimasta. Jokaiselle lapselle annetaan pupu, joka on hieman ylipainoinen. Pelatessaan he voivat päättää syödä sen tai yrittää heittää sen takapuolelta.

Toinen suosittu peli sisältää kaksi lasta. Yksi on ihmisvauva ja toinen turva-pupu. Ihmisen vauva alkaa ryömiä pitkin maata heiluttaen rautapuikkoa pupun edessä. Jos keppi osuu pupuun, hänet katapultoidaan takaisin. Kuitenkin, jos keppi laskeutuu ihmisen vauvan päälle, häntä ohjataan varovasti takaisin turvapupun verkkoon.

Monet lapset, jotka ovat erittäin leikkisiä tässä iässä, nauttivat kokeilusta suorittaa yksi näistä peleistä ilman, että he ovat lähellä mitään esineitä. Monissa tapauksissa pelaajan on ohjattava pupu esteradan läpi. Tällöin lapsen on heitettävä köydet pupun selälle ja käytettävä hyppypehmustetta kuljettamaan hänet yli esteiden radalla. Kun hän osuu esteeseen, soi ääni, joka houkuttelee kaikki muut kurssin osallistujat.

Safety Bunny Net -pelejä voidaan asettaa myös sisätiloihin. Tässä tapauksessa pehmeänä vaaleanpunaisena huopa, muovilapio tai mitä tahansa muuta pientä lelua voidaan käyttää pupuna. Muutama pieni lelu voidaan kiinnittää verkon sivulle, ja kun tämä on tehty, lapsen on yritettävä kääntää lelut verkon reunan yli.

Jotta tällaiset pelit olisivat hauskempia, ne voivat sisältää myös muutaman ikätason vaihtoehdon. Esimerkkinä voidaan mainita kaksi turva-pupupeliverkossa pelaavaa lasta, joiden on siirrettävä pupunsa esteestä toiseen. Tähän voi liittyä jopa tarttuminen tai työntöliike yhdellä kädellä toisen käden ollessa tyhjä. Jotkut turvapupun nettipelit voivat sisältää suuremman raskaan esineen ohjaamisen esteradan yli. Tässä tapauksessa osallistujan on seurattava valonsädettä, joka liikkuu ruudun yli.