Kaikilla välittäjillä ei ole tiliä ilman rekisteröitymistä. Välittäjä-jälleenmyyjä avaa ja ylläpitää tällaisia ​​tilejä asiakkaan mukavuuden vuoksi, jotta he voivat käydä kauppaa ilman välittäjää. Tällaiset välittäjä-jälleenmyyjä -välitysyritykset tarjoavat kaupankäyntimahdollisuuksia, kuten kaupparahaa, markkinatilauksia, optiokauppaa, futuurikauppaa ja hyödykekauppaa, mikä tekee niistä kauppiaiden ensimmäisen valinnan.

On useita syitä, miksi henkilö voi haluta avata tilin ilman rekisteröitymistä perustettuun välitysyritykseen. Vaikka syitä on useita, yksi yleisimmistä on, että henkilö ei halua tulla välitysyrityksen jäseneksi, ja haluaa tehdä uuden tilin ilman rekisteröitymistä. Rekisteröimätön tili tekisi henkilöstä haavoittuvan, koska hänellä ei olisi samaa suojaus- ja turvallisuustasoa kuin rekisteröidessään vakiintuneessa välitysyrityksessä.

Kun henkilö ei halua tulla välitysyrityksen jäseneksi tai ei halua rekisteröidä tietojaan, hän voi avata tilin vaihtoehtoiselle välittäjä-jälleenmyyjälle. Intian parhaat vaihtoehtoiset välittäjät ovat MoneyGram, Freehold ja ICICI-pankki. ICICI-pankki tarjoaa useita ilmaisia ​​palveluita, kuten online-chat-huoneet, prepaid-puhelukortit ja rahansiirtopalvelun. Sivustollamme käytämme evästeitä verkkosivustomme kävijöiden seuraamiseen, ja tämä auttaa meitä keräämään tietoja vierailijoistamme. Käytämme näitä tietoja toimittaaksemme asiaankuuluvaa sisältöä ja markkinointimateriaalia asiakkaillemme.

Monet verkkosivustot tarjoavat ilmaisia ​​demotilejä rekisteröidyille käyttäjilleen. Jotkut näistä sivustoista sallivat ilmaisen demotilin ilman rekisteröitymistä. Tällainen ominaisuus antaisi käyttäjälle mahdollisuuden harjoittaa binaarivaihtoehtoja maksamatta mitään etukäteen. Tilille pääsee salatun verkkosivuston kautta. Ilmaiset esittelytilit voivat auttaa henkilöä ymmärtämään, kuinka kaupankäynnin kohteena ovat binaarivaihtoehdot.

Jos henkilö ei halua riskiä sijoittaa rahaa todellisiin markkinoihin, mutta haluaa oppia kauppaamaan binäärivaihtoehtoja Internetin avulla, hän voi harjoitella taitojaan ilmaisella esittelytilillä ilman rekisteröitymistä. Useat Intian välittäjät tarjoavat tällaisia ​​palveluja ilmaiseksi. Kun henkilö on saanut kokemusta harjoittelemalla taitojaan ilmaisella demotilillä ilman rekisteröitymistä, hän voi ajatella sijoittavansa rahaa todellisille markkinoille.

Henkilö voi ajatella sijoittavansa rahaa useisiin vaihtoehtoihin välittäjä-jälleenmyyjän kautta, joka tarjoaa useita vaihtoehtoja eri lakohinnoilla yhden tilin kautta. Useita optiotapahtumia on mahdollista samaan aikaan. Useat optiotapahtumat edellyttävät välittäjä-jälleenmyyjän apua. Välittäjä-jälleenmyyjät veloittavat asiakkaitaan vaihdettujen vaihtoehtojen määrän perusteella. Koska optiotapahtumat voidaan tehdä ilman välittäjän apua, on mahdollista harjoittaa kaupankäynnin taidetta pyyhkäisytileillä.