Google on tullut suosituin hakukone maailmassa, ja he ovat käyttäneet Google Logo Drawing Games -peliään toimintojensa laajentamiseksi. Pohjimmiltaan sinulla on ilmainen Google AdWords -tili ja sitten voit aloittaa heidän suosittujen Google Logo Drawing Games -pelien pelaamisen. Tämä on loistava tapa rentoutua työn jälkeen tai pelata liikematkalla. Näissä peleissä on hyvä asia, että ne eivät ole kovin kalliita. Saatat jopa pystyä pelaamaan ilmaiseksi verkkosivustosi mainoksilla.

Parasta on, että piirrät suosituimmat Google-logot, kuten Gmail, YouTube, Chrome, Mountain View, MySpace ja monet muut. Ne ovat kaikki muokattavissa, joten voit muuttaa niitä niin usein kuin haluat. Nämä ovat suosituimpia kuvakkeita, joita miljoonat ihmiset käyttävät pääsemään suosikkisivustoihinsa. Jos haluat suunnitella logon omalle yrityksellesi tai luoda mainoskampanjan, sinun on opittava Google-logon piirustuspatruunasta. Se on helppo, edullinen tapa tehdä se omasta kodistasi.

Pakettiin sisältyy myös useita opetusohjelmia, jotka näyttävät tarkalleen, kuinka kukin kuvake piirtää. Jotkut näistä opetusohjelmista sisältävät vaiheittaiset oppaat Googlen kuuluisille aamiaisen ja lounastauon kuvakkeille. Voit myös oppia piirtämään Facebook- ja Twitter-kuvakkeita sekä Google Wave-, iGoogle- ja jazz-kuvakkeita. Voit myös seurata muita käyttäjiä Myspace-sivustossa ja oppia luomaan Myspace-taustat.

Muut opetusohjelmat sisältävät perusasiat, kuten oppia piirtämään kelloa, kaneja, pandaa, lentokonetta ja pyörää. Voit myös seurata suosittujen suunnittelijoiden ja kehittäjien, kuten Adoben, Applen ja Microsoftin, oppaita oppimaan piirtämään erilaisia ​​asioita. Näiden opetusohjelmien avulla voit oppia piirtämään yksinkertaisia ​​muotoja ja esineitä, kuten ympyröitä ja neliöitä. Ainoa mitä sinulla on, on ohjelmisto sen tekemiseen. Sen jälkeen voit alkaa luoda mitä haluat.

Google on äskettäin ottanut käyttöön useita työkaluja, joiden avulla käyttäjät voivat piirtää jotain, mitä näkevät tietokoneen näytöllä, näytöllä tai 3D-kuvana. Kaikissa näissä erityyppisissä opetusohjelmissa on työkaluja, jotka auttavat piirtämään geometrian perustiedot ja objektit. Yksi Google Drawn hienoimmista ominaisuuksista on sen ”reaaliaikainen palaute” -vaihtoehto. Voit piirtää tietokoneella ja nähdä tuloksen heti verkkosivustolla, tai voit jopa lähettää teoksesi taidegalleriaan ja pyytää sitä arvioimaan asiantuntijasi, joka kritisoi teoksiasi.

Google-logopiirustus on yksinkertainen, mutta hauska tapa luoda upeita malleja verkkosivustollesi. Lisäksi tällä sivustolla on useita muita oppaita. Näiden avulla voit piirtää muiden suosittujen yritysten logoja ja muita taideteoksia.