Vuoden 2021 suosituimmat pelit ovat tulevaisuutemme interaktiivisimpia ja kilpailukykyisimpiä pelejä, minkä vuoksi nämä ovat suosituimpia pelattavia pelejä. Ensimmäinen luettelosta tulee varmasti olemaan FarmVille, joka käyttää maataloutta tuotteiden markkinointitapana. Jos harrastat maataloutta, sinun pitäisi tietää, että Facebookin pikapelisovellus on hyvä paikka viedä maatilasi ja sijoittaa ne Facebookiin ja houkutella lisää kävijöitä ystävistäsi ja perheellesi. Tässä sovelluksessa on myös ranking-järjestelmä, joka on FarmVillen suosion perusta ja miten ihmiset saavat parempia sijoituksia parantamalla pelinsä. Kuten me kaikki tiedämme, Facebook on suosituin sosiaalinen verkosto, ja monet ihmiset viettävät aikaa pelaamalla pelejä Facebookissa.

Toisena listallamme on toinen sosiaalisen verkostoitumisen peli, nimeltään MySpace. MySpace on myös samanlainen kuin Facebook monin tavoin, minkä vuoksi se seuraa niin hyvin suosion mittarissa. Monet yritykset ostavat MySpace-kortteja ja käyttävät niitä mainosmateriaalina, mikä auttaa heitä markkinoimaan itseään miljoonille mahdollisille asiakkailleen. Monet yritykset rakentavat sovelluksia tavallisen MySpace-ulkoasun ympärille, jotta ne voivat houkutella entistä enemmän kävijöitä ja painottaa omaa yritysbrändinsä.

Seuraavaksi suosituin peli suosituimpien videopelien luettelossa 2000-luvulla on Tekken. Jos et tiedä, niin Tekken on taisteleva videopeli, jossa poika taistelee pahaa vastustajaa vastaan ​​käyttämällä mitä tahansa määrää aseita, mukaan lukien jättiläinen, pyörivä potku, joka voi aiheuttaa vastustajille huimausta. Tästä pelistä tuli suosittu ympäri maailmaa, ja sen kehitti korealainen pelikehittäjä, joka loi pelin voidakseen kilpailla suositun Super Marion kanssa. Peli sai suuren menestyksen ja Tekkenistä tuli välitön hitti taistelevassa videopelimaailmassa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä luettelossa suosituimmista peleistä 2000-luvulla on pokeri. Pokerin kehitti edesmennyt Robert Stein. Hän perusti pelin limiittipelien ympärille, jossa pelaaja jatkaa vedonlyöntiä, kunnes rahat loppuvat. Kun pelaajan rahat loppuvat, peli päättyy ja hävinneen pelaajan on aloitettava alusta alusta tai mentävä tietylle verkkoyhteisösivustolle. Suosituimmissa sosiaalisen median sivustoissa on miljoonia jäseniä, joista monet pelaavat tätä peliä päivittäin. Robert Stein tiesi, että jos hän aikoo luoda pelin, joka perustuu erittäin suosittuun teemaan, siitä todennäköisesti tulee erittäin suosittu monien ihmisten keskuudessa.

1900-luvun suosituimpien pelien osalta seuraava mainittava paikka on trivia-pelit. Trivia-pelit ovat yksi mukavimmista tapa viettää aikaa. Kun pelaat trivia-peliä, vastaat yleensä elokuviin, televisio-ohjelmiin, näyttelijöihin ja muuhun kysymykseen. Ne ovat loistava tapa viettää aikaa, samoin kuin loistava tapa rakentaa sosiaalista verkostoasi ihmisten kanssa ympäri maailmaa.

Yksi peli, joka pysyy suosittuna monien vuosien ajan tulevaisuudessa, on FarmVille-peli. Tämä peli on niin suosittu, että jokaiselle luotulle sosiaalisen verkostoitumisen verkkosivustolle on oma versio. Syy siihen, miksi FarmVille on kestänyt niin kauan, johtuu sen kyvystä lisätä loputtomia määriä mukautuksia peliin. Jokainen pelaaja voi lisätä omia eläimiään, satojaan, talojaan ja mitä tahansa muuta mitä haluaa tehdä virtuaalitilastaan ​​mahdollisimman hämmästyttäväksi.