Starburst Hot Air Balloon on erittäin kuuluisa ilmapallokone, jonka Bill Gibson kehitti vuonna 1958. Hän keksi kuumailmapallon, joka pystyi ampumaan liekit pohjaansa. Tämä oli varsin merkittävä saavutus, koska kuumailmapalloja ei käynnistetty tuona vuonna. Gibson loi ilmapallotaidoillaan myös sen, minkä tunnemme tänään tähtipurskeena.

Vuosien mittaan kuumailmapalloteollisuus alkoi käyttää tätä termiä ”kuumailmapallot” kuvaamaan toimintaansa. Heti saatuaan tämän termin he alkoivat markkinoida sitä jännittävänä seikkailuna kaiken ikäisille. Nimi ”kuumailmapallot” juuttui ja koko maailma voi nyt nauttia hauskasta tähtien ammutusta taivaalla. Joten miksi näin tapahtui?

Näyttää siltä, ​​että taivaan alla lentäminen ja tähtien ampuminen oli suosittua toimintaa ihmisille, jotka olivat tehneet sitä sukupolvien ajan. Tässä toiminnassa oli jotain aivan mystistä, ja sitä pidettiin laajalti jumalien lahjana. Amerikan ja Karibian historian kautta on olemassa useita kertomuksia kuumailmapallojen käyttämisestä tähän tarkoitukseen. Jopa 1700-luvulla tehdyt tilit ovat dokumentoineet ihmisiä, jotka ampuvat tähtiä taivaalta kuumailmapalloilla.

Jotkut historioitsijat uskovat, että tämä oli alkuperäinen tapa lentää, koska kuumailmapallot eivät voi liikkua, ellei ole olemassa jonkinlaista lämmönlähdettä. Itse asiassa taivaalle pääseminen oli niin nopeaa, että Wright Brothers teki ennätykselliset seitsemän yritystä ylittää Yhdysvallat käyttämällä vain kuumailmapalloja. Tietysti matkalla oli joitain vahinkoja, mutta sitä pidettiin silti rohkeana saavutuksena. Joten seuraavalla kerralla, kun haluat päästä kuumailmapalloon, sinun pitäisi yrittää selvittää, kuinka monta tähteä räjähtää taivaalle.

Palataksemme nyt alkuperäiseen kysymykseen, kuinka moneksi tämä kuumailmapallo todella puhkesi? Kukaan ei todellakaan tiedä varmasti, koska kirjattujen kuumailmapallolentojen määrä eri puolilla maata olisi liian pieni edes tutkimukseen. Kukaan ei todellakaan tiedä kuinka paljon polttoainetta he käyttivät, koska ilmapallot ovat yleensä paksusta kankaasta ja käyttävät hyvin vähän polttoainetta. Yksi asia, jonka tiedämme, on kuitenkin se, että kuumailmapalloja oli yli kaksikymmentä, kun ne ilmestyivät, ja ympärillä on vielä paljon. Monet niistä ovat matkanjärjestäjien ylläpitämiä, ja niiden avulla ihmiset voivat kokea taivaan ihmeet ja samalla tehdä jännittävän matkan pilviin.

Jos olet koskaan utelias kuinka monta kuumailmapalloa todella räjähti taivaalle, voit yrittää löytää historiallista tietoa niistä verkossa. Monet ihmiset haluavat etsiä tarinoita rakkaistaan ​​ja jos sinulla on rakkaasi, joka oli lentäjä, on mahdollista, että heillä on joitain tarinoita kerrottavaa. Tästä lennon varhaisesta aikakaudesta on löydettävissä paljon mielenkiintoisia asioita, ja vaikka se ei ole yleisesti tunnettu tosiasia, se on yksi tärkeimmistä. Ilman näitä varhaisia ​​lentäjiä ei olisi koskaan ollut kuumailmapalloja eikä lentoa olisi koskaan tapahtunut. Tämä johtuu siitä, että on olemassa monia uskomattomia tarinoita, jotka odottavat kertomista ja nauttimista.