Ensinnäkin, jotkut Spider Solitaire -kiistakilpailut. Voit pelata sitä vain ilmaiseksi maksamatta siitä, mutta jos todella haluat mainoksia, siellä on 2 dollaria. 49 Deluxe-päivitystä saatavilla, jos todella haluat mainoksia. Ei tietenkään välttämätöntä, mutta mukavaa, jos pelaat paljon ja arvostat yksinkertaista ilmaista versiota.

Tapa, jolla Spider Solitaire toimii, on melko yksinkertainen. Aloitat valitsemalla pelin kolmesta yleisimmin käytetystä korttipelisarjasta, kahdesta puvusta, neljästä pukusta ja timanttikorttipeleistä. Sitten valitset Spider Solitaire pelattavaksi. Spider-pasianssia voi pelata neljällä eri tavalla riippuen siitä, kuinka monta pelaajaa on mukana.

Jos olet Facebookissa tai Twitterissä, olet todennäköisesti nähnyt ihmisiä, jotka pelaavat Spider Solitaireä Facebook-pasianssilla kuluttamatta rahaa. Se on varsin vaikuttava. Mutta onko tämä laillista? Ja onko sillä väliä? Tässä artikkelissa käsittelen Spider Solitaire free -sovelluksen laillisuutta ja mitä muutoksia se voi tehdä päivitettäessä parempaan versioon.

Lyhyesti sanottuna kyllä, se on laillista ja sillä on merkitystä, koska jos sivusto sallii sinun tehdä tämän, se todennäköisesti saa Applelta luvan sallia sinun käyttää heidän ohjelmistojaan laitteillaan. Syynä on se, että sivusto tarvitsee hyväksynnän voidakseen tehdä tämän, koska sitä pidetään maksettuna latauksena. Joten näet, riippumatta siitä, kuinka hyvä Spider Solitaire Free voi olla, sivusto saattaa jossain vaiheessa pyytää sinua päivittämään paremman version pelistä tai maksamaan siitä. Yleensä, vaikkakaan ei aina, he tarjoavat antaa sinun päivittää ilmaiseksi, mutta sen jälkeen et voi enää käyttää sivustoa. Siksi olemme löytäneet paremmat IPLite- ja Jewel Quest -vaihtoehdot, jotka eivät vaadi sinua käyttämään rahaa pelaamiseen.

Jos haluat nauttia Spider Solitaire -palvelusta ilmaiseksi, sinun on tiedettävä, mistä se löytyy. Ainakin yksi suuri yritys tarjoaa tämän pelin version iPhone-sovelluksessaan, jonka avulla voit pelata vähintään yhtä peliä ilman, että sinun tarvitsee kirjautua peliin. Yksi suurimmista ongelmista on, että se toimii vain Solitaire-version kanssa, joka julkaistiin iPhonelle. Jos haluat nauttia Spider-pasianssista muun Solitaire-kokoelman kanssa, sinun on käytettävä sen sijaan virallista IPLite- tai ilmaista iPad- ja iPhone-sovellusta. Tärkein ero on, että se tukee kaikkia klassisia pasianssipelejä eikä sisällä uutuusversioita, kuten Spider tai Star Wars. Saatavilla on monia versioita pasianssista, mukaan lukien klassinen, silta, kolikkopeli ja jopa viimeisin ilmainen versio, 3 kortin Klondike-pasianssi.

Saadaksesi mahdollisimman paljon nautintoa ilmaisesta iPad- tai iPhone-sovelluksestasi, varmista, että sinulla on uusin versio asennettuna. Tämä johtuu siitä, että sekä iPhonen että iPadin uusimmissa versioissa on monia ominaisuuksia, joita vanhemmilla versioilla ei ole, kuten virtuaalinen diorama-katseluohjelma ja elektroninen taustakuvaominaisuus, jotka tekevät vanhemmista versioista vanhentuneet. Sinun on myös varmistettava, että sinulla on uusin pasianssipeli, jota aiot pelata. Vanhempien versioiden käyttäminen voi aiheuttaa ongelmia pelin, tietokoneen komponenttien ja muiden järjestelmävirheiden suhteen, joten jos pelaat Spider Solitaire -ohjelmaa, lataa Windows 8 nyt ja kerro meille mielipiteesi!