Tiedätkö, että voit voittaa ilmaisen Casio-kellon vain yksinkertaisella 10 dollarin talletuksella? Jos et ole, et ole ainoa, miljoonat ihmiset päivittäin tilaavat ilmaisia ​​lahjoja, kuten Casio-kellot, lupaamalla voittaa yhden. On olemassa monia verkkosivustoja, jotka tarjoavat tällaista kampanjaa, ja siitä on tullut erittäin suosittu. Miksi? Koska Casio valmistaa korkealaatuisia kelloja hintaan, jolla useimmilla ihmisillä on varaa.

Näiden tarjousten tavoitteena on saada sinut sijoittamaan rahaa mihinkään, mikä ei ehkä ole ensimmäinen valinta, mutta voi olla erittäin arvokas tiellä. Et halua juuttua kelloon, josta et pidä, tai kelloon, joka ei ole yhtä kestävä kuin toivoit. Täällä Casio astuu sisään. He ymmärtävät, että useimmat ihmiset haluavat mukavan kellon eivätkä halua käyttää liikaa rahaa siihen. Joten Casio antaa heille mahdollisuuden omistaa mukava kello kuluttamatta paljon rahaa.

Kuinka ilmoittautuminen tämän tyyppisiin kampanjoihin tapahtuu? Yksi tapa on hankkia sähköinen lahjakortti suosikkikaupallesi. Toinen on menemällä verkkoon ja etsimällä tarjouksia. Kun löydät sellaisen, varmista vain, että verkkosivusto on suojattu, ennen kuin annat heille tietosi, jotta luottokorttitietosi ovat turvallisia.

Kun olet löytänyt yhden, sinun on hankittava kello. Mitä aiot tehdä saadaksesi ilmaisen Casio-kellon vain talletuksella? Voisit antaa heille sähköpostiosoitteesi. Suurin osa sivustoista kysyy sinulta sähköpostiosoitettasi ja edellyttää, että suostut vastaanottamaan heidän sähköpostinsa. On kuitenkin sivustoja, jotka ovat täysin turvallisia eivätkä vaadi sinua antamaan heille sähköpostiosoitettasi.

Kun olet saanut ilmaisen kellon, kerro kaikille, että sinulla on nyt uusi Casio-kello ja sait sen ilmaiseksi. Jos et saanut kuponkia tai tarjouskoodia, ilmoita heille vain, että sinulla on uusi Casio-kello. Varmista, että kerrot kaikille ystävillesi, koska kun aloitat mainonnan siitä, että sinulla on nyt paljon kellossa, saat paitsi ihmiset ottamaan sinuun yhteyttä yrittämään myydä sinulle kelloa, mutta myös kellokaupalla on ylimääräistä liiketoimintaa tästä .

Joten, jos etsit ilmaista lahjaa antaa jollekulle, niin miksi et vie hänet sivustolle, joka antaa sinulle mahdollisuuden saada ilmainen Casio-kello. He saattavat vaatia, että kirjaudut sisään saadaksesi heidän sähköpostinsa. Tämä ei ole liian vaikea tehdä. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, siirry vain verkkosivustolle ja napsauta ”Ehdot ja ehdot” -linkkiä. Jos sinulla ei ole salasanaa, kirjoita vain käyttäjänimi ja satunnainen salasana ja kaikki on asetettu.