The Sims 4 on päivitetty versio aikaisemmista Sims-peleistä. Se on jatkoa suositulle The Sims 3: Island Paradise -tapahtumalle. Sims-franchising on ollut erittäin onnistunut markkinoille tulonsa jälkeen, ja tämä uusin versio lupaa vielä suurempaa menestystä tulevien laajennuspakettien kanssa. Siinä on uusi alue nimeltä Central City, joka on kokonaan uusittu, ja tarjoaa kaikki mukavuudet, jotka löytyvät Sims-universumin kuuluisista kaupungeista. Tämä Sims 4 -opas auttaa sinua aloittamaan tämän upean pelin.

Sims-faneilla on paljon odotettavaa Sims 4 -peleissä, koska peruspeli ja kaikki saatavilla olevat laajennuspaketit ovat täysin yhteensopivia pelin kanssa. Sims 4 -peleissä on kahdenlaisia ​​laajennuspaketteja, jotka myydään yhdessä julkaisussa ja jotka tulevat pelin mukana aina, kun ostat sen. Jos esimerkiksi ostat peruspelin ja ostat sitten laajennuspaketin, joka sisältää Mallage Driven, Sims 4 -pelisi voivat saada ilmaisen päivityksen. Kaikki saatavilla olevat Sims 4 -oppaat, jotka olemme toistaiseksi tarkastelleet, on suunniteltu käytettäväksi peruspelin kanssa, joten ne ovat yhteensopivia pelin uusimpien versioiden kanssa.

Sims 4 -oppaamme South Parkille: The Stick of Life kattaa koko pelin, mukaan lukien tavarat, jotka tulevat vähittäiskaupan version mukana. Pelin mukana julkaistun laajennuspaketin nimi oli New Leaf, ja siinä oli tutkittavana koko uusi kaupunki. The Sims 4: Tropical Island Mall oli toinen laajennuspaketti, joka esiteltiin pelin mukana. Tämä tavarapussi sisälsi uusia koristeita, huonekaluja ja vaatteita hahmollesi. Siellä oli myös uusi kurssi ja useita uusia haasteita.

Sims 4 -oppaamme Subway Superstarsille ja Sims Medieval -keskukselle kattavat tämän suositun pelin molemmat versiot. Molemmissa laajennuspaketeissa on uusia ominaisuuksia ja tasoja, joita simsi voivat nauttia. Esimerkiksi Sims Medieval -laajennuspakettimme tutustuttaa sinut kaupunkiin usein, paikkaan, jossa asuu Euroopan pimeän aikakauden ihmisiä. Täällä voit oppia näiden ihmisten elämästä menneistä ajoista sekä nauttia keskiajan jännittävistä tarjonnasta.

Barbien ja ystävien Sims 4 -oppaat on suunniteltu toimimaan pelin nykyisten versioiden kanssa. Tämä tarkoittaa, että esittelemämme pelin Sims 4 -pelipaketit sisältävät kaiken, mitä tarvitset pelin suorittamiseen, mukaan lukien pääjuttu ja kaikki tasot. Esimerkiksi Simsin keskiaikaisissa laajennuspaketeissamme on täysin kalustettuja taloja simiesi asumiseksi. Kaikki kalusteet ovat täysin muokattavissa, jotta saat maun tämän kuuluisan nukketalon tarjoamasta rikkaasta historiasta. Koko sisältö on suunniteltu käytettäväksi peruspelin ja sen myöhempien laajennusten tai Sims 4 -pelien kanssa.

Jos et ole vielä ostanut mitään Sims 4 Stuff Sack -tuotteistamme, voit käyttää Sims-oppaamme päättääksesi, mikä pakkaus on sinulle parhaiten. Sims 4 -oppaamme avulla tiedät tarkalleen mitä tavaroita ostaa ja mitkä lahjat sinun tulisi antaa simsillesi, jotta he voivat aloittaa uuden elämänsä. Voit ostaa kaikki laajennukset kokonaisuutena tai yksittäisten Sims 4: n kokoontumispakettien kanssa.