Island Game Enthusiastin mielestä paras asia poptropicassa on sen ulkonäkö. Se tulee melkein epärealistisesti tasaiseksi, ja sen tausta on täynnä erilaisia ​​trooppisia kasveja. Ja koska tämä on englanninkielinen versio, tämä on ehkä yksi koko pelin edustavimmista. Kaikki kasvit, puut ja kivet näkyvät paljon luonnollisemmin englanniksi kuin espanjaksi, ja vaikka on tullut muodikasta käyttää paitoja, joissa on iskulauseita (”Sinä olet mitä syöt!”), Tämä ei kuitenkaan tarkoita poptropican suosioa. Tämä yhdistettynä näennäisesti minimaaliseen visuaaliseen suunnitteluun tekee siitä erityisen mukavan pelattavan pelin, varsinkin kun yritetään avata salaisuuksia ja muita alueita, joita ei ole pelin eri saarilla.

Jos olet nähnyt pienen määrän poptropicaa pystytettynä, ehkä jopa hehkuvana siihen, saatat olla miettinyt, millainen saari on pinnan alla. No, käy ilmi, että saari on Poptropica, pelin toiseksi suurin saari (kaakaosaaren jälkeen). Vaikka tarina on hyvin lyhyt, pelistä voi silti oppia paljon. Esimerkiksi yhden hahmon voi kuulla kommentoivan: ”Täällä ei ole mitään, kaikki on pilalla.” Tämä yhdistettynä siihen, että englanninkielisessä versiossa on samanlainen mutta erilainen lause: ”Minun täytyy todella nähdä meri”, viittaa siihen, että tämä on yksi pelin paremmin piilotetuista ominaisuuksista.

Täältä opit myös tosiasian, että pelissä on muita saaria ja että heillä voi myös käydä. Pelin tapahtumien käynnistäminen vie vain toisen saaren, joten voit käydä katsomassa, ovatko piilotetut esineet siellä, tai yksinkertaisesti kerätä hedelmiä. Toinen saari, joka kannattaa käydä, on kolmas, joka on täysin erilainen ympäristö. Koko saari näyttää animaatiolta, joka tulee ponnahdusikkunasta. Poptropica-hahmo näkyy myös täällä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Island Game en tu ei ole vain vanha hyvä muoti-saariseikkailu; se onnistuu myös yhdistämään tämän simulaation, mysteerin ja jopa kauhun elementteihin. Ei ole todellista tapaa kertoa, milloin saari kaatuu tai milloin taivas putoaa, mutta matka toiselle saarelle, Poptropica, vihjaa, että tulivuoren takana saattaa olla vaara. Jos et ole koskaan aikaisemmin pelannut saaripeliä, suosittelen, että kokeilet tätä. Ja jos olet pelannut sitä aiemmin ja epäonnistunut, minulla on vielä joitain saaria kokeilla!

Tarina pyörii kahden teini-ikäisen sisaren, Angelinan ja Coralin, ympärillä. He päättävät tutkia turisteja täynnä olevan retkialuksen katoamista, johon merirosvot ovat hyökänneet tuntemattomalta saarelta. Onnen tavoin sisaret onnistuvat laskeutumaan tälle salaperäiselle saarelle, jossa he löytävät tulivuoren, joka on avautunut monien vuosien jälkeen. Tämä johtaa heidät kolmannelle saarelle, Poptropicalle, ja täällä he löytävät todellisen syyn, miksi edelliseen retkikuntaan kohdistui hyökkäys. Tämä herättää kysymyksiä siitä, kuka hyökkää turistialuksia vastaan ​​ja miksi, samoin kuin mitä merialuksen matkustajille tapahtui.

Saaripeli en tu on hauska ja jännittävä peli kaikille saaren genren faneille. Tämä Solitaire-versio näyttää hyvältä ja toimii sujuvasti kannettavalla tietokoneellani. Se on melko haastavaa, vaikkakaan ei niin. Saarella pelaamisen avulla voit tutustua saareen vapaasti, huolimatta siitä, että eksyisi maahan. Nautin pelaamisesta täysin ja odotan innolla uudempien saaripelien kokeilemista en tu -muodossa, mukaan lukien äskettäin julkaistu Island Flight sim.