Yksi parhaista asioista Fiordlandin saaren vierailussa on, että olet lähellä sekä etelä- että pohjoissaarta. Kun on kyse saaren käyntikohteista, sekä Pohjois- että Etelä-saarilla on paljon jännittäviä aktiviteetteja vierailijoille. Fiordland on hyvin ainutlaatuinen myös ulkonäöltään. Sen lisäksi, että Fiords on yksi Uuden-Seelannin kauneimmista alueista, Fiordeissa asuu ainutlaatuinen ekosysteemi, joka tekee niistä vilkkaan kasvualustan monille ainutlaatuisille lajeille. Maisemat ovat henkeäsalpaavia, ja vain hauskaa katsella!

Monien Fiordlandin nähtävyyksien joukossa ehkä yksi valokuvatuimmista alueista on Fish Pond. Tämä vuonna 1930 rakennettu lampi peittää melkein kolmetoista hehtaaria vettä ja sisältää yhden sillan, useita kävelyreittejä ja laajan valikoiman erityyppisiä kaloja. Makean veden kalalajeja on yhteensä yli seitsemänkymmentä, mukaan lukien 35 täysin erilaista lajiketta. Kilpikonnia on myös laaja valikoima, joita voi tarkastella kilpikonnien kotisivulla. Tietenkin, jos et ole kiinnostunut kalastuksesta, voit aina vain ihmetellä lampi valtavaa kokoa!

Yksi parhaista asioista Fiordlandissa on se, että se on niin kaukana. Vaikka Eteläsaaren vuoret ovat muutaman tunnin junamatkan päässä, Fiordit ovat silti suuren matkan päässä. Saarelle on kuitenkin mahdollista päästä lautalla Christchurchista tai jopa autolla. Jos et halua viettää liikaa aikaa saarella, voit aina varata autonvuokrauksen Fiordlandista, jonka avulla voit matkustaa helposti, tutustua nähtävyyksiin tai edes tehdä ostoksia!

Vaikka maa on syrjäinen, huomaat, että sillä on paljon tarjottavaa vierailijoille. Itse asiassa yksi Fiordlandin vierailun silmiinpistävimmistä näkökohdista on, että vaikka se on kaukana, se on silti hyvin saavutettavissa. Julkinen liikenne, mukaan lukien bussit, taksit ja lauttaveneet, voi auttaa sinua pääsemään hotelliin. Löydät myös, että Pareoran kaupunki, joka on Fiordien toisella puolella, on yhtä kaunis. Yksi Fiordlandin upeimmista osista on Pareora-kukkula, joka on kaunis näköalapaikka alla olevan laakson yli.

Jos etsit täydellistä perhelomaa, kannattaa ehdottomasti harkita yöpymistä kauniilla Fiordlandin saarella. Fiordland on yksi Uuden-Seelannin suosituimmista perhekohteista, etenkin lapsiperheille. Tarjolla on monia erilaisia ​​aktiviteetteja, kun olet siellä, ja lapsesi rakastavat viettää päivänsä tutustuen alueen luoliin ja rantoihin.

Siellä on runsaasti Uuden-Seelannin erityisiä villilintuja ja jopa legendaarista kiiviä. Monet turistit tulevat tänne tilaisuuteen nähdä nämä hämmästyttävät lajit läheltä. Hotellihuoneesi näkymät Fiordsiin ovat yksinkertaisesti upeita, etkä halua lähteä hotellihuoneestasi! Sää on loistava ympäri vuoden, ja Fiordland tekee mahtavan perheloman.