Jos etsit uutta tapaa tappaa aika, kannattaa kokeilla vain Ray Onlinea. On olemassa lukuisia verkkosivustoja, jotka väittävät tarjoavansa parhaat pelit, mutta kaikkia niitä ei ole luotu tasa-arvoisiksi. Monet peleistä, joista olet ehkä nauttinut pelaamisesta aiemmin, ovat nyt saatavilla Internetissä. Jotkut näistä peleistä on jopa luokiteltu korkeammalle kuin suositut pelit, kuten Super Mario Brothers.

Ray Online on flash-pohjainen kodinsuunnitteluohjelmisto, jonka avulla voit rakentaa oman unelmiesi talon. Voit suunnitella kodin monista eri näkökulmista. Kun olet valmis huoneisiin ja talosi eri puoliin, voit ladata teoksesi Ray-kotisivulle ja saada sen esille verkkosivustolla. Tämä verkkosivusto tarjoaa monia erityyppisiä pelejä, mukaan lukien muun muassa; roolipeli, ruoanlaitto, kalastus, liikunta, ostokset ja paljon muuta.

Tällä verkkosivustolla on useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen. Ensimmäinen on se, että on olemassa tasoeditori, jonka avulla voit muokata ominaisuuksia, jotka olet nähnyt taloa suunniteltaessa. Suunnittelussa on monia eri näkökohtia, joita voit muuttaa, kuten lattia, ikkunahoito, laitteet, valaistus, nurmikot, uima-altaan ympärys ja paljon muuta. Suunnittelija Pro -versiossa on myös ranking-järjestelmä, jonka avulla voit kilpailla muiden pelaajien kanssa. Sijoitusjärjestelmä perustuu pelaajan suosioon, kuinka kauan hän on pelannut ja minkä tyyppisiä pelejä hän on pelannut aiemmin.

Jos etsit jotain haastavampaa, voit valita pelata ”arten” – tai ”pert” -tasoilla. Näillä pelityypeillä on yleensä monia erilaisia ​​haasteita, jotka sisältävät, mutta eivät rajoitu niihin; palapelit, aivoriihi ja muisti-teaserit. Näissä vaikeissa peleissä on myös mahdollisuus pelata tietokonetta vastaan, jotka auttavat sinua parantamaan pelisi ja strategiasi.

Ray De La Merin avulla pääset käyttämään yli sata peliä. Se sisältää myös erilaisia ​​bonusominaisuuksia, kuten tulostaulut, chat-huoneet ja foorumin. Nämä kaikki on suunniteltu parantamaan online-pelikokemustasi. Sivusto tarjoaa myös ilmaisen version Rayman-peleistä, jotka ovat varsin hauskoja. Sivusto tarjoaa myös joitain koulutuspelejä, joita voit pelata oppimisen parantamiseksi. Toinen verkkosivuston hieno ominaisuus on, että voit pelata ilmaisia ​​pelejä katsellessasi suosikki televisio-ohjelmiasi.

Pelien pelaamiseksi sinun on ladattava ne henkilökohtaisiin tietokoneisiin. Suurin osa tämän verkkosivuston peleistä on kuitenkin yhteensopiva melkein minkä tahansa käyttöjärjestelmän ja selaimen kanssa. Voit myös liittää iPodin Internetiin ja pelata online-pelejä ollessasi poissa kotoa. Pienestä kuukausitilausmaksusta saat pääsyn peleihin ja muihin bonusominaisuuksiin, jotka tekevät sivustosta vieläkin paremman. Etsitpä sitten tietokone- tai pelipelejä, tämä sivusto tarjoaa upean valikoiman, josta nautit pelaamisesta tuntikausia.