Ray-pelit ovat erittäin suosittuja lataamaan ilmaisia ​​pelejä verkossa. Nämä ovat Chun Li, yksi kuuluisimmista taistelulajien taiteilijoista kung fu -elokuvista. Jackie Chan on myöntänyt hänelle taistelulajien passin, jonka avulla hän voi käyttää Bruce Leen liikkeitä. Hänen taistelukykynsä on huippuluokkaa ja taistelutyyli on ainutlaatuinen. Ihmiset ovat alkaneet ladata näitä Ray-pelejä ilmaiseksi ajan viettämiseksi.

Jos haluat ladata ilmaisia ​​ray-pelejä ilmaiseksi, varmista ensin, että sinulla on oikea sivusto. Siellä on niin paljon sivustoja, jotka väittävät tarjoavansa näitä Ray-tiedostoja ladattavaksi ilmaiseksi. Jotkut niistä voivat olla jopa laittomia. Lue artikkelini saadaksesi lisätietoja siitä.

Jos käyttämäsi sivusto on laiton, se ei vain vahingoita tietokonettasi, vaan myös vaarantaa sinut. Tämä johtuu siitä, että saat viruksia, vakoiluohjelmia ja troijalaisia ​​tietokoneeseesi. Näiden ongelmien korjaamiseksi tarvitset hyvän virustorjuntaohjelman. Suojaa tietokoneesi tulevilta hyökkäyksiltä suorittamalla vakoiluohjelmien tarkistus usein.

Toinen syy, miksi sinun pitäisi ladata ilmaisia ​​pelejä, on se, että ne ovat yleensä päivitetympiä kuin mitä voit ostaa. Suurin osa maksetuista peleistä saa päivityksiä vähemmän ajan myötä. Pelin päivitykset ovat yleensä ilmaisia. Tämä tarkoittaa, että ostamasi peli vanhenee lyhyessä ajassa. Jos haluat pelata uusimpia Ray-jännitepelejä, se on paras vaihtoehto.

Rayvoltin uuden version myötä on monia uusia liikkeitä, joita ei ollut esillä vanhemmissa versioissa. Tämä tekee pelistä jännittävämmän. Sinulla on enemmän vapautta taistella, kun pelaat Rayvoltia. Tässä pelissä on myös monia muita ominaisuuksia, kuten aivan uuden tason suunnittelu, uudet viholliset ja monia uusia aseita.

Jos rakastat sädepelejä, olet velkaa itsellesi ladata ne ilmaiseksi. Jos haluat pelata pelejä, tiedät, että sinun on ladattava ne ainakin kerran. Jos et ole varma pidätkö niistä, voit aina ostaa ne. Useimmat ihmiset ovat kuitenkin iloisia siitä, että he voivat pelata pelejä milloin vain haluavat. Parasta tässä on, että säästät rahaa myös ostoksilla.