Money Valley on viihdealue, joka sijaitsee Ranskan Alppien keskustassa. Alue on suunniteltu kävelykaduksi, jossa on kauppoja, hotelleja ja muita nähtävyyksiä. Kehittäjän tavoitteena oli tarjota ihmisille mahdollisuus mennä paikkoihin Nizzan kaupungissa. Alueella on paljon urheilutoimintaa, ja myös monet korkeatasoiset hotellit sijaitsevat täällä. World Travel Awards -palkinto valitsi sen yhdeksi maailman parhaista kohteista.

Money Valley En Massen tärkein nähtävyys on epäilemättä Le Balet Resorts. Näistä ylellisistä hotelleista on näkymät uima-altaalle, ja niitä ympäröi vehreä puutarha ja suuri suihkulähde. Ne on valmistettu erinomaisella muotoilulla ja ovat erittäin ylellisiä. Itse asiassa ne on suunniteltu saamaan vieraat tuntemaan olevansa maailman hienoimmista lomakohteista. Hotellin palveluihin kuuluu uima-allas, kuntosali ja monia ulkoilma-aktiviteetteja.

Näiden lisäksi alueella on toinen hotelli, joka tarjoaa upeat palvelut matkailijoille ja vierailijoille. Place d’Hiver on erittäin ylellinen hotelli, joka sijaitsee lähellä Le Balet -lomakeskusta. Tässä hotellissa on ulkouima-allas ja kuntosali. Nämä palvelut ja sisäuima-allas takaavat erittäin terveellisen oleskelun. Hotelli palvelee kaikenlaisten matkailijoiden tarpeita, ja sen tiloissa on kylpylä ja sauna.

Sen lisäksi, että hotelli tarjoaa ylellistä majoitusta ja hyvät palvelut, se tarjoaa vierailleen erinomaista ruokaa. Kokit käyttävät tuoreita ainesosia herkkujen valmistamiseen kaikista paikallisista tuoreista hedelmistä ja vihanneksista. Alueen urheilubaarit ovat auki myöhään, ja voi nauttia yön kaupungissa katsomalla uutisia tai televisio-ohjelmia olohuoneen pienestä televisioruudusta. Tunnelma on oman kehitystiiminsä ja tarjoaa täydellisen oleskelun pienellä huonepalvelun avulla.

Ihmiset, jotka rakastavat pelata golfia, voivat löytää upeita golfkenttiä Money Valley En Massesta ja sen läheltä. La Suquet Club on yksi halutuimmista kursseista, ja tässä klubissa on ravintola, joka tarjoaa herkullisia aterioita asiakkailleen taukojen aikana. On erillinen kokoushuone, joka on avoin kaikille kiinnostuneille, jotta he voivat keskustella keskenään erilaisista urheilulajeista, joista he nauttivat.

Jos he tarvitsevat enemmän jännitystä, he voivat tutustua paikallisiin kasinoihin, jotka tarjoavat erilaisia ​​korttipelejä, bingoa ja muita uhkapelejä. He voivat istua tiskillä ja nauttia aterian nauttien paikan valaisevien värikkäiden valojen näkymistä ja äänistä. Tunnelma tekee näistä paikoista täydellisen ympäristön rentoutumiseen ystävien kanssa.