Jos haluat tietää kuinka lähettää rahaa verkossa tilillesi, lue tämä. Voit oppia monista tavoista tehdä tämä tämän artikkelin kautta. Ensinnäkin pankkitili vaaditaan nostamaan rahaa omaan käyttöösi. Toiseksi Internet-siirtoon tarvitaan maksukortti. Kolmanneksi, jos sinulla on tili toisessa rahoituslaitoksessa, saatetaan tarvita joitain menettelyjä rahan nostamiseksi.

Sinulla on oltava pankkitili, jotta voit nostaa rahaa puhelimestasi. Yhdysvalloissa on monia pankkeja, ja ne kaikki sijaitsevat lähelläsi. Yksi lähimmistä pankeista on New Yorkissa, joten kannattaa tutustua millaiseen tiliin kyseisellä pankilla on. Sitten voit avata tilisi heidän kanssaan.

Seuraavaksi sinun on avattava maksukortti online-tapahtumia varten. Tämä voidaan yleensä tehdä ilman puhelua. Kortteja on monia erilaisia, mutta yksi suosituimmista niistä on VISA tai MASTERCARD. Nämä kortit tarjoavat yleensä monia etuja, joita VISA-kortti ei tarjoa.

Kun avaat tilisi pankissa, sinulla pitäisi olla aina ajankohtainen kuva sinusta. Sillä ei ole väliä, miltä se näyttää. Tärkeää on, että sinulla on valokuvallinen henkilötodistus ja osoite ja sinulla on nykyinen todiste työsuhteestasi. Osoitteesi voi muuttua, mutta sillä on ainakin nykyinen osoite. Jos sinulla ei ole kumpaakaan näistä, sinun tulee pyytää pankilta uusi.

Kun lähetät rahaa tilillesi maksukortilla verkossa, prosessi toimii paljon samalla tavalla kuin jos soittaisit itse pankkiin. Menet pankkiin ja pyydä edustajaa allekirjoittamaan tili sinulle. Useimmissa tapauksissa tämä sisältää myös turvakoodin, jota käytetään tilisi käyttämiseen. Kun tililläsi on varoja, edustaja soittaa sinulle varmistaakseen, että varat on talletettu ja että tilisi on nyt aktiivinen.

Sen lisäksi, että prosessi on hyvin samanlainen kuin pankkitili, voit myös käyttää puhelinrahaa tilille verkossa. Se on hieno tapa seurata, mihin kaikki menosi menevät. Tietäen, mihin kaikki rahasi menevät, voi auttaa sinua budjetoimaan menosi ja pysymään poissa velasta.