Niille teistä, jotka ihmettelevät, mikä on PS4 Pron tärkein myyntivaltti, tässä se on. Mielestäni kyky pelata teräväpiirtopelejä alkuperäisillä tarkkuuksilla räjäyttää sinut siihen, kuinka hyvä tämä peli näyttää ja toimii. Kuitenkin, kuten monet pelikonsolit, mukana on myös yksinoikeuksia ja muita bonuksia, jotka voivat lisätä konsolin kustannuksia. Jos haluat säästää rahaa, on olemassa tapoja ostaa PS4-pro-pelejä halvemmalla verkosta. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua tekemään juuri niin.

Ensinnäkin, jos olet uusi pelaaja pelaamaan videopelejä ps4: llä, suosittelen, että pysyt kaukana siitä ja pidät kiinni Xboxista tai wii: stä. Tiedän tosiaan, että molempien näiden pelikonsolien omistaminen voi olla kallista. Kun olet kuitenkin lukittu ostamaan nämä pelialustat, sinulla on selkeä rajoitus pelien määrälle, jota voit pelata kunkin konsolisyklin ajan. Juuri kun ostat sellaisen, voit kiertää joutumalla ostamaan useita uusia pelejä kuukaudessa, minkä vuoksi mieluummin ps4 pro kuin Xbox. Jos pystyt pitämään kiinni siitä, sinun pitäisi säästää paljon rahaa tällä tavalla.

Seuraava asia, jonka haluat tehdä, on nähdä, löydätkö online-jälleenmyyjän, jolla on hyvät hinnat ps4 pro: lla. Verkossa on monia paikkoja, joilla on hyvät hinnat konsoleissa, ja tähän sisältyy myös ps4 pro. Jos siirryt kassalle ja etsit ”osta yksi, hanki yksi ilmainen” -tarjousta, saatat pystyä säästämään melko vähän rahaa kullekin konsolille. Itse asiassa olen kuullut huhuja, että voit säästää jopa 75% pelien todellisista hinnoista!

Kun löydät hyvän hinnan, sinun on määritettävä, kuinka monta kuukautta (ilman toimitushintaa) maksat ps4 pro: sta. Sonyn hyvä asia on se, että saat alennuksen ostaessasi useampaa kuin yhtä konsolia. Voit esimerkiksi saada PS4: n tai kuusi ja Nunchukin samaan hintaan vain PS4 Pro: sta. Tämä toimii uskomattomana arvona, kun otetaan huomioon, mikä voimakas pelikonsoli tämä on.

Viimeinen vaihe pelin hinnan määrittämisessä on nähdä, mitä on jäljellä. Muista, että markkinoilla on myös paljon muita pelejä, ja ne voivat lisätä valtavan hinnan. Jos päätät olla käyttämättä yli 200 dollaria peliin, et maksa siitä paljon. Jos sinulla on budjetti peleihisi, sinulla on ainakin varaa muutamaan niistä, mutta jotkut ihmiset eivät ole halukkaita käyttämään niin paljon konsoliin.

Kun tiedät, kuinka paljon aiot käyttää konsolillesi, voit aloittaa ostosten tekemisen. Aloita etsimällä pelejä, joita tarjotaan puhdistushinnoilla. Muista, että sinun ei tarvitse vain etsiä pelejä puhdistushinnoilla, vaan myös verkkokaupoissa tai jopa fyysisissä myymälöissä. Varmista, että pidät silmällä kauppoja, jotka lopettavat toimintansa, koska saatat löytää paljon käytettystä pelikonsolista. Siellä on paljon aarteita, ja saatat olla onnekas löytää PS4 Pro, jota ei koskaan tuotettu. Jos olet tarpeeksi kärsivällinen, voit tehdä yhden ilman mitään!