Yandere Simulator on peli, jonka avulla pääset alkuun hahmosi kanssa, kun hän aloittaa oman elämänsä fantasiamaailmassa. Muutaman hyödyllisen työkalun avulla voit luoda oman maailman, hallita resurssejasi, rakentaa suhteita, nauttia työsi hedelmistä ja paljon muuta. Tässä on lyhyt esittely kuinka pelata tätä jännittävää peliä.

Aloita käynnistämällä peli napsauttamalla Yandere Simulator -kuvaketta, joka sijaitsee työpöydän oikeassa alakulmassa. Sitten sinulle esitetään tyhjä kangas, jossa voit aloittaa oman avatarin luomisen. Aloita valitsemalla hiirellä avattavasta valikosta ”uusi” -vaihtoehto. Voit myös valita ”luo uusi” lähettääksesi kuvan itsestäsi ja käyttää sitä hahmona.

Avatarillasi on useita vaihtoehtoja. Ensin voit hankkia perusmallin tai räätälöidyn mallin vierailemalla PlayStation Storessa. Sitten voit liikkua, säätää ja muotoilla hahmosi kaikilla tarvittavilla ominaisuuksilla, kuten hiusten väri, silmien väri, ihon sävy ja kampaus. Jotkut käytettävissä olevista kampauksista ovat intialaisia, kiinalaisia, ranskalaisia ​​ja monia muita.

Seuraavaksi sinulle näytetään lyhyt esikatselu uudesta hahmostasi. Täältä näet, kuinka voit pukeutua avatarisi nykyisen kauden mukaan. Voit muuttaa silmiesi väriä, muuttaa hiusten väriä, lisätä arpia, saada arpia, nauraa, ryppyjä ja paljon muuta. Vaatetusvalinnat ovat myös rajattomat, koska voit vaihtaa avatarin asuasi tilanteen mukaan.

Voit myös ostaa vaatteita avatarille kuluvan kauden mukaan. Jos pelaat kesällä, saat vaatteita, jotka ovat viileitä, kevyitä ja puuvillaa. Talvella voit hankkia paksuja ja lämpimiä tavaroita, mutta niissä on silti söpöjä malleja ja grafiikkaa. Saamasi vaatteet voidaan myös räätälöidä lapsesi sukupuolen mukaan. Pojilla voi olla täydellisiä asuja, joihin kuuluvat housut, paita, takit, lippikset, t-paidat, liivit, sukat ja kengät.

Yandere Simulator: Fun Games -pelistä on paljon muuta opittavaa. Voit ladata tämän pelin ilmaiseksi PlayStation Storesta ja aloittaa pelaamisen välittömästi. Sinun on suoritettava joitain tehtäviä, ennen kuin voit jatkaa itse peliä. Tarina kertoo nuoresta pojasta, joka haluaa pelata pelejä virtuaalitodellisuudessa. Pelin edetessä opit lisää Yanderesta ja tämän pelin pelaamisesta ja muusta. Saat tilauksen PlayStation Storesta jatkaaksesi peliä.