Kokeneemmat pelaajat valitsevat pelinsä kahdella langattomalla ohjaimella. He käyttävät yhtä ohjainta pelissä liikkumiseen ja toista ohjainta erikoistuneempiin toimintoihin, kuten lukon ohjaamiseen ovien avaamiseksi tai reunojen päälle tai tarkkaan kohdistamiseen. Se, että on mahdollista käyttää vain yhtä ohjainta useisiin eri tehtäviin kerralla, on erittäin houkutteleva. Kahden langattoman ohjaimen avulla pelaajat voivat käynnistää tarvitsemansa ominaisuuden missä tahansa pelin osassa tarvitsematta vaihtaa ohjainta. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä pelaajille, joiden on pelattava useita pelejä vain yhdellä langattomalla ohjaimella.

Uudemmat pelit edellyttävät nyt pelaajilta enemmän kuin vain näppäimistöä ja hiirtä. On pelejä, joissa pelaamiseen käytetään nyt ohjaimia. Vaikka aiempien pelien painikkeita voitiin yksinkertaisesti napsauttaa, uuden tekniikan ansiosta pelaaja voi todella tuntea painikkeiden painamisen. Tämä tarjoaa paljon realistisemman pelikokemuksen. Se myös helpottaa painikkeiden käyttöä tarpeen mukaan.

Kahden langattoman ohjaimen käytöstä on joitain etuja. Joissakin langattomissa ohjaimissa on ylimääräisiä painikkeita, joita voidaan käyttää puskurina. Tämä painike tarjoaa kaksinkertaisen painikkeen kerroksen toiminnot. Kun painat puskuria, se lisää ylimääräisen painikkeen kullekin ohjaimen edelliselle painikkeelle. Tämä voi auttaa tekemään pelikokemuksesta hauskempaa.

Jos käytät Bluetooth-ohjainta, sinun on tiedettävä, kuinka hyvin se toimii. PS4 ei tue Bluetoothia, joten et voi käyttää näitä ohjaimia. Monet ihmiset raportoivat kuitenkin pystyvänsä käyttämään näitä ohjaimia erittäin menestyksekkäästi. Tästä on hyötyä siinä, että ohjaimia ei tarvitse kytkeä toisiinsa.

PS4: lle on suunniteltu useita lisävarusteita, joiden avulla voit saada enemmän irti ohjaimien käytöstä. Monet näistä ohjaimista toimivat PlayStation Move -järjestelmän kanssa, jonka avulla käyttäjä voi pelata useita pelejä, kun he seisovat yhdessä paikassa. Move on loistava lisävaruste, jonka avulla voit liikkua ja pelata koko kodissasi.

Paras lisävaruste, jonka voit ostaa PS4: lle, ovat Move-ohjaimet. Move on loistava tapa pelata pelejä ja pitää hauskaa ystävien kanssa. Kahden ohjaimen käyttäminen lisää pelaavien ihmisten määrää kerralla ja antaa sinun pitää hauskaa peleissä. Voit ostaa PS4-ohjaimet paikalliselta jälleenmyyjältä tai verkosta.