Zombie Games on erittäin suosittu peli sekä lapsille että aikuisille, ja Pleikshka Zombee Games -pelaajien tavoitteena on pitää hauskaa hauskan pelin toisen julkaisun myötä. Zombie Games on pelaaja Antonia Deutschin idea. Tällä kertaa tarinaa on muutettu käsittelemään ”vasta heräävää zombeja”, mikä tekee mielenkiintoisemmasta juonista ja uudesta pelimekaniikasta. Tästä huolimatta Zombie Games 2 on yhtä hauska ja viihdyttävä kuin edeltäjänsä ja lupaa vielä enemmän juuri siitä.

Voit silti pelata tavalliseen tapaan, mutta nyt sinun on taisteltava zombit vastaan ​​hienoilla uusilla aseilla ja lisävoimilla. Ensimmäisessä pelissä pelaajat ryhtyivät kuolleiden rooliin yrittäessään löytää tien takaisin turvallisuuteen, kun taas tässä löydät toisen sivun zombeista, jotka haluavat valloittaa maailman vapauttamalla voimansa ihmisiin väestö. Peli tuo undeadin kahteen muotoon; ihmisiä ja zombeja. Myöhempi ei aiheuta todellista uhkaa ja voidaan helposti tappaa, mutta entinen alkaa hitaasti hyökätä sinua vastaan ​​ja voi kaataa terveyspalkkisi hyökkäämällä jokaiseen kehosi alueeseen ja aiheuttaen paljon vahinkoa ilman paljon vaivaa.

Tässä pelissä on erilaisia ​​zombeja, ja jokaisella on omat hyökkäyksensä, piirteensä ja vahvuutensa. Jokaisen tason jälkeen voit myös suorittaa joitain valinnaisia ​​tavoitteita, joihin kuuluu puolustaminen zombeja vastaan, kun loput joukkueesi etsii kadonneen ystävänsä tai etsivät tehokkaita esineitä / aseita pomojen tappamiseksi. Tässä pelissä on myös joitain erityisiä zombeja, jotka ovat haavoittumattomia, mutta voivat silti aiheuttaa paljon ongelmia. Esimerkiksi on joitain, jotka liikkuvat erittäin nopeasti ja voivat hypätä erittäin korkealle. Nämä zombit vaativat erityishoitoa, koska ne eivät hyökkää, elleivät näe sinua ja ystäviäsi.

Tämän pelin juoni ei kuitenkaan ole ainoa syy sen pitämiseen, sillä siinä on vielä monia jännittäviä näkökohtia. Ensinnäkin taidetyyli on tehty erittäin hyvin. Kaikki näyttää hyvältä ja on vielä paljon animaatioita, jotka lisäävät elämää peliin. Toinen syy, miksi rakastan tätä peliä, on se, että siinä on joitain parhaita ääniraitoja. Musiikki sopii hyvin zombi-teemaan ja onnistuu silti tarttumaan minuun keskellä stressaavaa tilannetta.

Tämän pelin ohjaimet voivat toisinaan olla hieman haastavia. Jos luulet olevasi sen tasalla, voit kokeilla muutamia ensimmäisiä tasoja vain tottua ajatukseen ja sitten hitaasti eteenpäin. Viholliset ovat toisinaan melko kovia, mutta ne eivät näytä ollenkaan mahdottomilta. Niitä on kuitenkin vaikea käsitellä, koska he voivat lentää ja hypätä pitkiä matkoja. Sinun on todella pidettävä silmällä heitä välttääksesi ongelmia.

Kaiken kaikkiaan se on hyvä peli. Se on hauska, nopeatempoinen ja tarjoaa paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja soittimelle. Grafiikka ja äänet sopivat hyvin yhteen zombietyylisen pelin kanssa. Sitä voi pelata kahden pelaajan kanssa ja se tarjoaa paljon toistettavuutta. Suosittelen tätä kaikille, jotka rakastavat pelata pelejä verkossa eikä välitä pienistä vaikeuksista.