Jos etsit uusinta ja parasta pelaamista, haluat varmasti tietää, mikä PlayStation 2: n hinta on. PlayStation 2 on nyt myynnissä maailmanlaajuisesti. Sony Computer Entertainment America ei ole aloittanut uudelleen mainettaan tarjoamalla pelaajille parhaat pelit parhaaseen mahdolliseen hintaan. Olen ollut suuri fani tästä upeasta järjestelmästä sen julkaisemisesta lähtien ja olen hakenut muutamia salaisuuksia, jotka auttavat minua saamaan parhaan tarjouksen, kun voin ostaa sellaisen.

PlayStation 2: n mukana ei ole sisäänrakennettua levyasemaa. Sinun täytyy ostaa se erikseen. Kun ostat konsolia, varmista, että ostat muistikortit, jotka vastaavat alkuperäisen järjestelmän mukana toimitettua muistikorttia. Voit myös päivittää konsolin myöhemmin, mutta saatat joutua maksamaan siitä enemmän rahaa.

PlayStation 2 -muistikortteja voidaan laajentaa, mutta voit käyttää vain kahta muistikorttia kerrallaan. Voit päivittää suurempaan kiintolevyasemaan myöhemmin, mutta jos et, sinun on ostettava toinen muistikortti. Laajennuspaikkaan mahtuu enintään neljä muistikorttia, eikä sitä ole sisäänrakennettu konsoliin. Kiintolevyasema voi olla ulkoinen laite, jos ostat sellaisen. Tämä antaa sinulle enemmän tallennustilaa, mutta sinulla on myös oltava suhteellisen nopea internetyhteys.

PlayStation 2: ssa on tavalliset kolmiulotteiset ohjaimet, joita ei voi vaihtaa keskenään. Niitä voidaan käyttää useimpien muiden ohjaimien kanssa, mutta vasemman ja oikean tikun painikkeet eivät vastaa konsolin vasenta tai oikeaa ohjainta. Kun pelaat peliä, haluat vaihtaa uuteen ohjaimeen, jotta voit pelata aidolla interaktiivisella alustalla. Jos ostat PlayStation 2 -konsolin ilman muistikortteja, et voi koskaan toistaa sitä kilpailijan konsolilla.

Valmistaja on asentanut PlayStation 2 -pelit pääkonsoliin, eikä niitä voi käydä kauppaa tai siirtää toiseen konsoliin. Tästä syystä PlayStation 2: lla on kiintolevy flash-muistikortin sijaan. Lisäksi pelit on asennettava kiintolevylle, ja jos yrität pelata niitä muistikortilla, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin asentaa ne uudelle järjestelmälle. PlayStation 2 vaatii erillisen liitännän videonäytölle ja erillisen liitännän äänelle. Kiintolevyä on paljon helpompi käyttää asennuksessa, koska siihen mahtuu kaikki asennukseen tarvittavat tiedostot.

Yksi PS2: n etu Xboxiin nähden on kyky muodostaa yhteys kotiin Internet-verkkoon ja käyttää laajakaistayhteyttäsi peleihin. Toinen merkittävä ero on kiintolevyn koko ja kuinka monta gigatavua siihen mahtuu. Molemmissa on sisäänrakennetut kiintolevyt, joihin mahtuu valtava määrä tietoa, mutta Xbox käyttää myös sisäänrakennettua muistikorttia, kun taas PS2 käyttää erillistä monitoimikorttia ja vaatii laajennuspaikan. Jos haluat ostaa PS2: n, voit säästää rahaa katsomalla käytettyjä online-huutokauppasivustoilla.