Pelit, joilla on vähän huumoria, ovat luultavasti luettelosi kärjessä, jos pidät pelaamisesta hieman persoonallisella tavalla, mutta kuinka monet ihmiset tietävät Hertan World Gamesista? Tämä on itse asiassa ainutlaatuinen yhdistelmä viihdettä ja koulutusta. Voit opettaa jotain hauskanpidon aikana, mikä on upea yhdistelmä. Parasta tässä pelissä on, että se on saatavilla ilmaiseksi kaikille, jotka pitävät tekemästään.

Hot Potato -peli on yksi ensimmäisistä peleistä, jotka löydät, jos tarkastelet Hertan World Games -tapahtumaa. Tämä on peli, jossa sinulla on rajoitettu määrä yrityksiä, ennen kuin sinut pudotetaan. Viimeisenä pysyvän henkilönä sinun on yritettävä hankkia mahdollisimman monta tuotetta tietyn ajanjakson aikana.

Toinen peleistä, joista nautit, on pieni aarteenetsintä. Tämä on hyvin yksinkertainen peli, jossa sinun on löydettävä piilotettu aarre. Sinun tarvitsee vain seurata vihjeitä, kun ne näkyvät näytöllä. Kun oikea sijainti löytyy, aarre ilmestyy.

Jotain täysin erilaista varten on myös peli, jossa heität tikkaa sarjaan pelilautoja. Voit valita kahdentyyppisistä pelilaudoista. Ensimmäinen on perinteinen pyöreä pelilauta ja toinen on magneettilaudat. Se on hieno kierre klassisen tikanheittopeleissä, ja se on jotain, josta sinä ja muu perheesi nautitte perusteellisesti.

Vielä hauskempaa peliä varten, joka saa kaikki vieraasi nauramaan, miksi et pelaisi Scramble-Solving -peliä? Pulmapelin ratkaisemisessa on kaksi vaihtoehtoa. Kumpikin tyyppi sisältää liikkuvia kappaleita pöydällä muodostaen joukon sanoja. Ensimmäisen tyyppinen peli edellyttää, että vastaat muutamaan trivia-kysymykseen pulman ratkaisemiseksi ja seuraavalle tasolle.

Jos sinulla on muutama minuutti aikaa varaa, sinun kannattaa ehdottomasti tarkistaa nämä hauskat pienet pelit. Kuten näette, siellä on paljon erilaisia ​​lautapelejä, jotka voivat tarjota sinulle tunnin hauskaa viihdettä. Muista etsiä Pikku toinen -sivustolta lisätietoja tästä upeasta pelisarjasta. Sinulla ja perheellasi ei ole hetkessä monia miellyttäviä muistoja, kun pelaat näitä viihdyttäviä pieniä pelejä.