Yksinkertainen nurmikkopeli on yleensä ulkoilmaurheilu, jota pelataan tasaisella, nurmikentällä. ruohon (tai joskus jopa vaihtoehtoisen ruohon) hieman pienempää aluetta voidaan kuitenkin käyttää baseball-timantin sijasta. Tavoitteena on pisteitä lyömällä palloa pelialueen keskellä olevaan reikään. Monia muunnelmia näistä nurmikkopeleistä markkinoidaan nyt kotikäyttöön; Jotkut pelit pelataan pallolla, joka sisältää vieheitä, jotka pomppivat (”pin”) tii: lle, toiset pelataan pallolla, joka kulkee ”vihreällä” nurmikentän poikki. Yksi tämän urheilulajin muunnelmista on melko suosittu Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Australiassa, ja siihen kuuluu pallo, jossa on reikiä (ja mahdollisuuksien mukaan vesireikiä), jotka on sijoitettu säännöllisin väliajoin nurmikon pintaan. Pisteitä saadaan, kun osuma vie pallon johonkin reikään.

Pelattavia nurmikkopelejä on monia erilaisia; kolme yleisintä ovat Crawford-kuume, koira ja poni. Kunkin pelin säännöt löytyvät pääartikkelista. Crawford-kuumetta pelataan kahden joukkueen kanssa, joista jokainen koostuu kahdesta kahdeksaan pelaajaa.

Monissa peleissä, joita voi pelata omassa puutarhassasi, tavoitteena on kaapata toisen joukkueen lippu tekemällä se vierittämään pelialueen yli, noutamalla se ja palauttamalla se lippusi tai ”tukikohtaasi”. Jokaisen joukkueen jokainen pelaaja saa seitsemän pistettä onnistuneesta paluusta; pelaaja, joka epäonnistuu laukauksessa, poistetaan joukkueesta. Jos vastaanottavan joukkueen pelaaja merkitään ennen kuin hän voi palauttaa lipun pohjaan, kyseisestä pelaajasta tulee ”ulos”. Sitten seuraava pelaaja, joka voi tulla pelaamaan, ei voi palata samalle tukikohdalle, ja peli toistetaan.

Yksi tunnetuimmista peleistä, joita voi pelata Internetissä, ovat videopelit. Kaksi joukkuetta kilpailee ”tehtävien” suorittamiseksi. Nämä tehtävät voivat olla yhtä yksinkertaisia ​​kuin päästä pisteestä A pisteeseen B pisteeseen C. Mutta tehtävä ei kuitenkaan aina ole niin yksinkertaista. Pelaajan on suoritettava monia monimutkaisia ​​tehtäviä suorittaakseen tehtävänsä. Nämä online-pelit ovat suosittuja kaiken ikäisten ihmisten keskuudessa.

Tietokonesakki on myös suosittu online-peli. Toisin kuin perinteinen shakki, jossa pelaaja istuisi pöydällä ja laittoi paloja pöydälle, moderni shakki antaa shakille mahdollisuuden luoda kuva shakkilaudasta. Palaset liikkuvat ruudulla nuolinäppäimillä ja peli voitetaan, kun pala saavuttaa ”loppulinjan” – lähinnä viimeisen valintamerkin shakkilaudan keskellä. Tällaiset tietokonepelit ovat yleensä opettavaisia ​​ja niissä on hauskaa. Monimutkaisemmissa peleissä, kuten shakki, pelaajat voivat käyttää ohjelmistoa, joka simuloi pelin tosiasiallista pelaamista verkossa.

Verkossa voi pelata monia pelejä. On jopa pelejä, joita voidaan pelata katsellessasi televisio-ohjelmia tai elokuvia. Jotkut suosituimmista ja tunnetuimmista videopelikonsoleista, kuten Sony PlayStation, Nintendo Wii ja Xbox, tukevat kaikkia pelejä, joita voi pelata verkossa. Lisätietoja videopeleistä ja siitä, miten niistä voi nauttia, ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjään jo tänään.