Turku Hansan lelukauppa on yksi parhaista paikoista mennä, jos haluat ostaa lapsellesi uuden lelun. Turku Hansa sijaitsee lähellä Alandarin rantaa Etelä-Koilampongissa. Se on ollut auki yli kaksikymmentä vuotta ja on tunnettu korkealaatuisista leluistaan ​​ja muistoesineistään. Suurimman osan ajasta voi kestää koko päivän kiertää kaikki huoneet ja näyttää kaikki heidän varastossaan olevat asiat. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden nähdä monenlaisia ​​leluja, jotka heillä on, mikä tekee valinnastasi helpompaa.

Tässä myymälässä on neljä huonetta, jotka vaihtelevat vauvan leluista lasten huonekaluihin. Jos etsit eksklusiivista lelua tai matkamuistoa, kannattaa ehdottomasti tutustua heidän kokoelmaansa. Lattialla on aina myytävänä esineitä, ja saatat löytää todella harvinaisia. Tämä kauppa myy myös joitain ainutlaatuisia keittiövälineitä, huonekaluja ja keittiövälineitä. Tarjolla on laaja valikoima hintoja, jotka saat tietää liikkuessasi kaupassa.

Tässä lelukaupassa on paljon tuotteita pienille lapsille ja nuorille. Voit valita laajan valikoiman nukkeja, kuorma-autoleluja, rakennuspalikoita ja monia muita pieniä lasten leluja. Aloita ehdottomasti pikkulasten huoneesta. Vastasyntyneille ja pienille lapsille on pikkulasten vaatteita ja pulloja. Pienet lapset haluavat kokeilla muutamia leluja henkilö- ja kuorma-autoista.

Näissä kahdessa vierekkäin sijaitsevassa huoneessa on muutama erilainen lelu. Taaperoiden huoneessa on vastasyntyneiden vauvavaatteita ja hyvin pienten lasten vaatteita. Teini-ikäisten huone sisältää kuorma-autoleluja, rakennuspalikoita ja pienen kokoelman tyttöjen ja poikien vaatteita. Näiden kahden huoneen lisäksi kaupassa on myös aktiviteettialue, jossa voit antaa lapsesi leikkiä. Tämä alue on loistava pienille lapsille, koska he voivat esiintyä metsästäjinä ja kerätä kaikki löytämänsä eläimet.

Joka kerta kun kävin tässä lelukaupassa, henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja kärsivällistä pienten lasteni kanssa. Minusta tuntui, että he todella ymmärsivät, mitä ostin. Jopa siellä työskentelevä mies oli erittäin hyödyllinen ja näytti siltä, ​​että hän oli aina iloinen nähdessään minut palaavan. Vain muutaman käynnin jälkeen lapseni kysyivät minulta, mistä voisimme mennä etsimään lisää leluja. Tämä pieni myymälä on ehdottomasti pitäjä.

Turku Hansa on pieni, mutta kätevä myymälä. Siinä on ystävällinen tunnelma ja hinnat ovat kohtuulliset sille, mitä saat. Jos aiot tuoda lapsesi säännöllisesti tänne, et tule katumaan sitä. Siinä on kaikki lelut, joita ikinä tarvitset. Ja vaikka et aio ostaa mitään leluja, sinun kannattaa ehdottomasti tulla tänne erilaisten ruokien ja turkkilaisten herkkujen vuoksi. Halpa hinta saa paljon arvoa tässä lelukaupassa.