Xbox One ja pelikonsoli yleensä ovat hieno asia. Se ei ole vain yksi nopeimmin kasvavista alustoista henkilökohtaisille tietokoneille, mutta sillä on myös erittäin suuri valikoima pelejä jo ulkona. Tämä on suuri etu kuluttajille, koska se tarkoittaa, että on paljon pelejä saatavilla, kun he ostavat uuden järjestelmän. Haittapuoli on, että kun ostat pelikonsolin, sinun on maksettava hinta, ja Xbox Onen kanssa tämä hinta näyttää olevan paljon korkeampi kuin mitä olemme nähneet muiden pelien kanssa.

Voit tehdä joitain asioita saadaksesi rahasi arvoon. Esimerkiksi, jos päätät ostaa konsolin joulun jälkeen ja tiedät haluavasi uudenvuodeksi, se on loistava tapa säästää rahaa. Voit myös odottaa, kunnes olet saanut muita pelejä sekä konsolin. Odottaminen, kunnes suosittujen pelien julkaisupäivät tulevat julkisiksi, voi antaa sinulle paljon. Toinen asia, jonka monet ihmiset tekevät, on odottaa myyntiä ja noutaa eniten kiinnostunut peli mahdollisimman alhaisella hinnalla.

Xbox One -pelien eri hintoja tarkasteltaessa on muutama asia. Ensinnäkin huomaat, että usein jälleenmyyjät, jotka tarjoavat pelin halvimmalla hinnalla, ovat myös paikkoja, joilla ei ole eniten vaihtelua peleissä. Tämä ei ole sinulle ongelma, jos pelaat pelejä vain huvin vuoksi, mutta jos aiot pelata niitä ammattimaisesti tai tietokoneella, olet todennäköisesti onnellisempi jälleenmyyjän kanssa, joka tarjoaa enemmän vaihtoehtoja ja laajemman valikoiman pelejä. Toinen mielessä pidettävä asia on, että vaikka uudemmilla konsoleilla on parempi maine kuin vanhemmilla, se ei tarkoita, että ne olisivat parempia. Itse asiassa ne ovat joskus pahin.

Asia on, että täydellistä konsolia ei ole. Sinulla on todennäköisesti ongelmia sen kanssa, koska käytät sitä jatkuvasti seuraavien vuosien ajan. Jos olet onnekas, sinun ei tarvitse huolehtia päänsärystä, joka tulee vasta, kun sinun on käsiteltävä äskettäin ostettua videopelijärjestelmääsi. Monet ihmiset eivät kuitenkaan ole niin onnekkaita ja huomaavat, että Xbox One haisee, kun he saavat sen ensin kotiin.

Hyvä uutinen on, että on muitakin paikkoja, joista voit ostaa pelejäsi, kuten verkkokauppiaat. Joskus näissä verkkokaupoissa on erikoistarjouksia, jotka sisältävät alennuksia uusista julkaisuista. Haittapuoli on, että et näe peliä henkilökohtaisesti ennen kuin ostat sen. Tämä on asia, josta sinun on päätettävä ennen ostoksen tekemistä, koska se voi päätyä maksamaan sinulle paljon rahaa, jos saat huonon pelin tai joudut palauttamaan sen.

Onneksi käytettävissä on oppaita, joiden avulla voit määrittää Xbox Onen pelihinnat. Nämä oppaat voivat näyttää sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää. Ne antavat sinulle parhaat saatavilla olevat tiedot järjestelmän hinnasta ja siitä, kuinka paljon alennusta voit odottaa. Jos haluat säästää vielä enemmän, voit yrittää etsiä ostopelien myyntiä. Sinun pitäisi pystyä löytämään kaikki otsikot, joiden hinta on alle 20% alkuperäisestä hinnasta, mutta sinun on toimittava nopeasti, koska osa myynnistä kestää vain muutaman päivän.