Game Shop om Nom Run on Curve Gamesin uusi peli. Se on henkinen jatko hittiindie-hitille, Sudoku Plus. Game Shop -sarjalla on aina ollut erinomaiset tulokset, ja tämä viimeisin näyttää jatkuvan suurella tavalla. Vaikka sillä ei ehkä ole aivan yhtä paljon sisältöä kuin edeltäjillään, se silti korvaa sen upeilla grafiikoilla, musiikilla ja äänitehosteilla. Jos pidät sovelluksistasi paljon ja etsit uutta haastetta, joka pitää sinut kiireisenä tuntikausia, sinun täytyy ehdottomasti tarkistaa Game Shop om Nom Run.

On edelleen joitain ihmisiä, jotka eivät tiedä Game Shop -sarjasta, mikä on melko outoa, kun otetaan huomioon, että se alkoi yhtenä suosituimmista sovelluksista Japanissa. Nintendon julkaiseminen Pohjois-Amerikassa kesti pari vuotta (ensimmäinen oli todella ilmainen), ja nyt se on vihdoin täällä. Jos haluat, että sovelluksissasi on paljon sisältöä, tämä on peli sinulle. Itse asiassa se on yksi haastavimmista peleistä niille, jotka pitävät online-sovelluksistaan ​​paljon.

Aloitan kuvaamalla Game Shop Om Nom Run -ohjaimia. Tämä on ehdottomasti paras osa peliä. Ohjainten hallitseminen vaatii paljon kärsivällisyyttä ja harjoittelua, mutta kun olet tehnyt, sinulla on räjähdys. Sanotaan, että tämä peli on niin haastava, että se voi todella aiheuttaa aivovaurioita. En menisi niin pitkälle. Tässä mielessä sinun pitäisi todennäköisesti jatkaa pelaamista.

Aloitat valitsemalla haluamasi pelityypin. Jälleen tämä vaihtelee taitotasosi mukaan. Jos sinulla ei ole aavistustakaan, mistä puhun, älä huoli. Peli opastaa sinut läpi kaiken. Kun valitset pelin, sinua pyydetään luettelo vaihtoehdoista ja näytöistä.

Jokaisen tason tavoitteena on suorittaa kaikki tasot ennen ajastimen loppumista. Se tarkoittaa, että haluat valita nopeimman ajan. Peliä pelataan ensimmäisen persoonan näkymässä. Tämä tarkoittaa sitä, että voit tarkastella hävitettäviä esineitä ja kohdistaa niiden mukaan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus käyttää hiirtä tai näppäimistöä.

Jos et ole koskaan ennen pelannut online-flash-peliä, sinun kannattaa tarkistaa tämä. Se ei ole liian vaikeaa, eikä se ole liian helppoa. Joten, mitä sinä odotat? Pelaa pelikauppaa Om Nom Run tänään ja aloita hauskaa! Tasoja on vain yhdeksän, joten et varmasti kyllästy.