Jos aiot hankkia uuden nelikon kumppanisi tai jopa muun perheesi kanssa, peli, joka tunnetaan nimellä ’Yatzy Fours’, tulee olemaan erittäin nautinnollinen. Fours tarkoittaa neljää ihmistä, ja tämän pelin on tarkoitus tuoda neljä ihmistä yhteen hauskanpitoon. Joten, jos et ole vielä kokeillut tätä uutta jännittävää online-peliä, joka voi todella tuoda perheesi lähemmäksi toisiaan, sinun on ehdottomasti tehtävä se heti. Heti kun olet ladannut pelin tietokoneellesi, voit heti aloittaa sen pelaamisen. Tämän hauskan pelin tarkoituksena on järjestää neloset tietyllä tavalla niin, että ne näyttävät lipulta.

Kun olet valmis pelaamaan Yatzy Foursia verkossa, sinun on järjestettävä nelikko näytön yläosaan tietyllä tavalla. Ensin sinun on järjestettävä ne kolmion muotoon. Voit sitten järjestää ne suoralla viivalla. Kun olet järjestänyt nelinpelit tällä tavalla, voit nähdä minkälaisen lipun aiot sijoittaa lipputangon päälle. Tässä tapauksessa käytät Pyhän Patrickin lippua.

Nyt kun tiedät, minkä tyyppisiä nelosia pelataan tällä pelillä, sinun on opittava, kuinka todella pelata peliä. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on järjestää neloset lipun muotoon. Seuraavaksi haluat järjestää neloset siten, että jokainen ryhmä on ylöspäin. Lopuksi haluat työntää alas nelinpinnalla niin, että ne ovat tasaisesti maata vasten. Työntämällä alas nelinpyörällä voit selvittää, pelaatko pitkän vai lyhyen laukauksen.

Kun olet painanut alas nelinpeli, olet sitten valmis aloittamaan pelaamisen. Aloittaaksesi sinun kannattaa pelata kaukolaukaus. Kun olet lyönyt lipun ja se on mennyt, haluat sitten pelata lyhyen laukauksen. Tämä johtuu siitä, että tämä on helpoin pelityyppi. Kun olet tehnyt tämän, haluat yrittää saada kaikki liput ennen ajastimen loppumista.

Jos haluat pelata YATZY Fours Onlinea ystävien kanssa, parasta mitä voit tehdä, on järjestää ystävällinen kilpailu. Nyt kun teet tämän, sinun on varmistettava, että soitat jokaista ihmistä erikseen. Näin voit tietää kuka kilpailusi on ja kuka heidän taitotaso on. Sitten voit päättää, haluatko pelata jokaista henkilöä yksi kerrallaan vai jaatko palkinnot ihmisten kanssa, joiden kanssa pelaat.

Kaikki nämä Yatzy Foursin tarjoamat pelit ovat hauskoja kaikenikäisille lapsille. Sinun on kuitenkin muistettava, että ikä ei tule olemaan tekijä. Niin kauan kuin sinulla on hauskaa ja pelaat pelejä, joista pidät, saat siitä paljon nautintoa. Itse asiassa huomaat todennäköisesti, että voit muuttaa tämän harrastukseksi ja jopa aktiviteetiksi, johon päädyt pitämään kiinni vielä pitkään.