Jos olet kiinnostunut uusimmista ja parhaimmista sovelluksista, sinun kannattaa harkita vakavasti uusia Facebook-sovelluksia ”Ilman tiliä”. Tämän uuden Facebook-vaihtoehdon avulla voit pelata ilman Facebook-tiliä. Tämäntyyppiset sovellukset voivat olla paitsi hauskoja myös tarjota käyttäjille useita etuja. Jos etsit tapaa pelata ilman Facebook-tiliä, sinun kannattaa ehdottomasti lukea tämä artikkeli.

Ensimmäinen etu on, että sinulla on pääsy kaikkiin siisteihin Facebook-sovelluksiin, joita verkkosivusto esittelee. Tämä sisältää kaiken Google Talkista Gmailiin uuteen Facebook-vaihtoehtoon, josta puhumme täällä tarvitsematta luoda todellista tiliä. Kaikki nämä sovellukset on täysin ilmainen ladata! Tämä on todellinen win-win-tilanne kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Facebook-sovelluksista.

Toinen etu on, että tämän sovelluksen avulla voit pelata Facebook-pelejä ilman, että sinun tarvitsee käyttää Facebook-kirjautumistietojasi tai pääsykoodejasi. Monet Facebook-pelaajat ovat kiinnostuneita kokeilemaan pelejä pelaamatta kirjautumistietojaan, koska se on erittäin vaikea prosessi. Jos olet yksi näistä pelaajista, tämä on valtava plus. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia siitä, että sinulta kysytään salasanaa tai koodeja.

Kolmas etu on, että voit ladata kaikki tiedostot suoraan puhelimeesi. Tämä tarkoittaa, että voit asentaa omistamasi sovellukset huolimatta Facebookista. Nyt tämä on asia, josta monet Facebook-pelaajat eivät ole kiinnostuneita. Jos olet huolissasi siitä, kuinka pelata ilman tiliä Facebookissa, sinun kannattaa ehkä ladata kaikki tiedostot laitteellesi.

Viimeinen etu on, että sinulla on pääsy suurimpaan, syvimpään sovelluskokoelmaan verkossa. Jos haluat pelata ilman tiliä Facebookissa, lataa sovellukset Google Play -kaupasta. Löydät satoja sovelluksia, ja monet näistä sovelluksista ovat ladattavissa ilmaiseksi. Sinulla on myös pääsy sovelluksiin, joita tarjoavat muut yritykset, mutta jotka eivät ole Googlelta.

Tärkeintä on, että sinun pitäisi oppia lataamaan sovelluksia Google Play -kaupasta. Tämä antaa sinulle pääsyn useimpiin sovelluksiin samalla kun pystyt pelaamaan ilman tiliä. Jos olet edelleen huolissasi niiden asentamisesta, sinun kannattaa ehkä ostaa Google-tili, jotta pääset Google Play -kauppaan. Jos et kuitenkaan aio käyttää Google-tiliä, sinun kannattaa oppia lataamaan apk-tiedostot suoraan puhelimeesi, jotta voit asentaa sovelluksia, jotka ovat saatavilla muualla.