Jos sinulla on Play Com tai sinulla on rakkaasi, joka sairastaa, olet todennäköisesti hyvin perehtynyt tämän häiriön oireisiin. Kärsiminen ahdistuksesta ja paniikkikohtauksista, kun katsot rakastamaasi TV-ohjelmaa tai kun menet elokuvaan, riittää näinä päivinä. Tiesitkö kuitenkin, että tämä ehto ulottuu myös television katselun ulkopuolelle? Tiesitkö, että Play Comin peruuttaminen voi vaikuttaa sinuun, vaikka et olisi television tai tietokoneen näytön lähellä? Vaikka tämän häiriön oireita esiintyy useimmiten silloin, kun olet joko kotona unessa tai poissa töistä, se voi ilmetä monissa eri tilanteissa. On tärkeää olla tietoinen tästä, jotta voit tunnistaa, kärsitkö Play Comin vetäytymisestä tai onko jokin muu huomiota tarvitseva sairaus.

Jotkut ihmiset huomaavat, että oireet kehittyvät vain heidän ollessa töissä tai unessa. Tämä voi johtua pitkiä tunteja istumasta tai nukkumisesta tai luonnollisesta energian puutteesta kehon saamiseksi ylös ja liikkumaan päivän aikana. Muilla ihmisillä voi olla oireita koko päivän, mutta vain silloin, kun he ovat aktiivisimpia. Nämä ihmiset saattavat tuntea olevansa haluttomia tai kaatua päivän loppuun mennessä. Muita oireita voivat olla päänsärky, pahoinvointi tai yleinen epämukavuuden tai sairauden tunne.

Play Comin peruuttamisen oireet voivat vaihdella lievästä äärimmäiseen. Jotkut ihmiset saattavat kokea vain pientä epämukavuutta tai epämiellyttäviä tunteita päiviä tai viikkoja kerrallaan. Toiset saattavat kulua viikkoja tai jopa kuukausia tapahtumien välillä tai eivät koskaan näytä ilmentyvän. Oireiden vakavuus voi myös vaihdella. Joku, jolla on vakavia oireita, ei välttämättä pysty nukkumaan päiviä kerrallaan, kun taas henkilö, jolla on vain lieviä oireita, saattaa huomata ne joka päivä.

Onneksi Play Com -häiriön oireita voidaan hoitaa, jopa tapauksissa, joissa syytä ei ole selvitetty. Tämän häiriön yleisin hoito on hoito. Terapeutit käyttävät tekniikoita, kuten rentoutusharjoituksia ja meditaatiota, auttamaan potilaita voittamaan ahdistuksen, joka voi laukaista paniikki- ja masennusjaksot. He opettavat potilaille selviytymistaitojen käyttöä ja pelkojen käsittelyä. He myös opettavat potilaita häiritsemään itseään ahdistustilanteissa, koska tämä voi minimoida häiriön vaikutukset entisestään.

Play Com -poiston oireita voidaan hoitaa myös lääkkeillä. Masennuslääkkeitä voidaan antaa ahdistuneisuusoireiden vähentämiseksi. Joissakin tapauksissa lääkärit voivat vaihtaa potilaita masennuslääkkeisiin, jotka eivät todennäköisesti aiheuta sivuvaikutuksia, varsinkin kun sitä käytetään pitkään. Muita Play Com-oireiden hoitoon käytettyjä yleisiä lääkkeitä ovat trisykliset ja monoamiinioksidaasin estäjät (MAOI: t).

Koska Play Com voi johtaa masennukseen ja ahdistukseen, hoitoa on jatkettava oireiden uusiutumisen estämiseksi. Ihmisille, joille on määrätty lääkkeitä Play Com -hoitoon, voidaan myös kehottaa pitämään poissa piristeistä, koska lääkkeet voivat edelleen laukaista oireita. Pysyminen poissa piristeistä voi myös vähentää muiden sivuvaikutusten mahdollisuutta. Jos nämä oireet eivät reagoi hyvin lääkitykseen tai häiriö pahenee, voi olla tarpeen nähdä mielenterveyden ammattilainen.