Papunetin parillisten pelien kehittäjät ovat viihdealan asiantuntijoita. Tuottaessaan kaunista musiikkia, erinomaista animaatiota ja videokuvaa he ovat luoneet kokonaisen tyylilajin yksin. Vaikka Internetissä on muutama samanlainen peli, Papunetin tuoreutta ja ainutlaatuisuutta ei voida hukata. Jos olet tällaisten pelien fani, tämä on täydellinen sivusto tutkia ja oppia lisää Papunetin maailmasta.

Pelin tarina alkaa aivan kuten mikä tahansa muu piilotettu objektipeli: sinun on etsittävä jotain erittäin tärkeää, jotta pääset eteenpäin seuraavalle tasolle. Tällä kertaa sinun on kuitenkin löydettävä erittäin mielenkiintoisia esineitä, jotka voivat tarjota sinulle tietoja, joita tarvitset seuraavaan tavoitteeseesi. Kaksi teemaa, sekä tiedeteema että historiateema, auttavat sinua löytämään oikeat vihjeet artefakteja ympäröivän mysteerin ratkaisemiseksi. Nämä pelit vaativat sinua ajattelemaan loogisesti ja huolellisesti jokaisen vaiheen ratkaisemiseksi sekä välttämään tärkeiden tietojen puuttumista.

Toinen Papunet Evenin näkökohta on palapelien käyttö. Nämä eivät ole yksinkertaisia ​​pulmia, joissa lapsen on käännettävä hahmoa päästäkseen oikeaan paikkaan. Sen sijaan nämä ovat haastavampia pulmia, jotka, jos ne ratkaistaan ​​oikein, voivat avata enemmän kuvia. Ratkaisu on yksinkertainen: etsi kaikki kolikot ennen kuin aika loppuu. Peli on suunniteltu tavalla, joka saa sinut ajattelemaan eteenpäin ja valitsemaan ratkaisusi etuajassa.

Papunet Even on seikkailunhaluinen peli, jota monet vanhemmat arvostavat. Vaikka siinä ei ole verta tai väkivaltaa, se saa sinut tuntemaan itsesi joskus hieman epämukavalta aikuisille tarkoitetun sisällön vuoksi. Tästä syystä sinun tulisi ehdottomasti pelata tätä lastesi kanssa. Kieli, sekä ääni että teksti, on suunniteltu siten, että lapset ja aikuiset eivät loukkaannu.

Yksi pelin parhaista osista on tohtori van de Goghin ääni. Peli saa sinut tuntemaan olosi istumassa galleriassa aivan suuren taiteilijan vieressä. Papunet Evenilla on paljon yksityiskohtia, sekä visuaalisissa yksityiskohdissa että tavassa, jolla olet vuorovaikutuksessa pelin muiden pelaajien kanssa. Itse asiassa monet pelaajat kokevat, että se on hyvin vaikeaa ja että heidän on todella mietittävä päätöksitään saadakseen heidät toimimaan. Sitä suositellaan ihmisille, jotka haluavat viettää jonkin aikaa taidemuseossa kuten tohtori van Gogh.

Jos et ole pelannut tätä peliä aiemmin, sinun pitäisi ehdottomasti tehdä se. Se ei ole liian vaikeaa, ei liian helppoa, ei liian monimutkaista eikä tylsää. Lyhyesti sanottuna se on peli, jota kaikkien tulisi kokeilla kerran elämässään. Sinun ei tarvitse olla erityisen nuori tai kokenut nauttimaan siitä. Siksi sitä pidetään piilotettuna esinepelinä: se tarjoaa riittävän monimutkaisuuden ja jännityksen olematta liian helppo tai yksinkertainen.