Vaikka PAF FIVE voi olla suhteellisen uusi tulokas markkinoilla, se jo aaltoja. Tämä virallisesti vuonna 2020 lanseerattu Hawaijin luonnollinen kissanruoka on ensimmäinen laatuaan. Nyt sen sijaan, että se olisi vain koirien tuotemerkki, se on laajentunut koskemaan myös koiria. Yritys väittää, että heidän uusi vaihtoehtoinen kissanruoka valmistetaan ainesosista, jotka ovat sinulle ja koirallesi parempia, joten se on pohjimmiltaan luonnollinen koiranruoka.

Mikä tekee PAF FIVE: stä erilaisen kuin perinteinen koiranruoka? Ensinnäkin se valmistetaan FDA: n hyväksymässä laitoksessa. Se sisältää myös terveellisiä ja mauttomia ainesosia. Siinä ei ole myöskään keinotekoisia säilöntäaineita, keinotekoisia värejä ja aromeja. Tämä tarkoittaa, että vaikka olet allerginen naudanlihalle, kanalle tai sianlihalle, sinulla ei ole mitään reaktiota tähän ruokaan. Itse asiassa jotkut ihmiset väittävät, etteivät edes huomaa, että se ei ole aivan kuin heidän tavallinen ruokansa.

Mitkä ovat ainesosat, joista PAF FIVE koostuu? Aivan kuten tavallinen rypäle, löydät täältä proteiinia, hiilihydraatteja, rasvoja, kuituja, vitamiineja, mineraaleja ja luonnollisia lisäravinteita. Voit myös saada useita erikoistarjouksia, kuten ilmaisen näytepaketin. Jos et ole vielä tyytyväinen, voit aina viedä sen kotiin ja kokeilla itse. Koska se on aivan luonnollista, voit olla varma, että sinulla ei ole kielteisiä vaikutuksia esitelläksesi sitä lemmikkisi kanssa.

Sopiiko se koiralleni? Kuten mikä tahansa koiranruoka, PAF FIVE on valmistettu vastaamaan koirasi ravitsemustarpeita. Jos etsit terveellistä ruokaa lemmikillesi, se sopisi ehdottomasti laskuun. Siinä on oikea tasapaino lemmikkisi tarvitsemia ravintoaineita, eikä se sisällä tarpeettomia kaloreita ja rasvaa, mikä voi aiheuttaa katastrofin lemmikkisi terveydelle.

Jättääkö PAF FIVE koirani pahoinvointiin? Tavallisella rupilla on aina mahdollisuus, että ruoka saattaa koirasi pahoinvointi. Koirat ovat herkempiä rasvapitoisuudelle kuin me, joten tätä ruokaa tulisi tutkia huolellisesti, ennen kuin annat sen heille. Silti on yleensä turvallista antaa se lemmikkeillesi kerran tai kahdesti päivässä.

Mistä tiedän, sopiiko PAF FIVE lemmikkini? Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on tarkistaa ainesosat. Jos huomaat jotain, joka mielestäsi saattaa olla haitallista lemmikkillesi, pysy poissa siitä. Jos ei ole ainesosia, joista olet huolissasi, on hyvä kokeilla sitä. Loppujen lopuksi lemmikkisi on mitä rakastat ruokkia, joten se ei ansaitse muuta kuin parasta.