Pafin North Face tarjoaa laajan valikoiman harrastuksia. Lista jatkuu vaelluksesta kalliokiipeilyyn ja retkeilyyn. Näiden seikkailujen on tarkoitus olla haastavia ja hieman vaarallisia kaikkein seikkailunhaluisimmille naisille. Ne on suunniteltu naisille ominaisia.

Pafin tuotesarja on suunniteltu erityisesti naisille. Heidän paidat, villapaidat ja housut on suunniteltu ja kehitetty erityisesti naisille. Tämä tarkoittaa, että yritys ottaa huomioon, miltä tyypillinen nainen näyttää, ja valmistaa tuotteita vain hänelle. Jokainen näistä tuotteista on suunniteltu mukavaksi ja tyylikkääksi samalla, kun se tarjoaa naiselle muodikkaan ilmeen. Yrityksellä on maine tehdä tämä, ja se maksaa tuotteita, jotka todella erottuvat muista.

Kaikille, jotka haluavat edullisen tavan päästä ulos luonnosta, vaellus ja kiipeily ovat loistava tapa tehdä se. Koska paf-yritys suunnittelee vaatteitaan ja asusteitaan niin hyvin, luotut vaatteet ja varusteet ovat riittävän kestäviä kestämään vakavia väärinkäytöksiä. Yrityksellä on neljä toimipaikkaa eri puolilla Yhdysvaltoja, joissa naiset voivat saada käsiinsä hienoja paf-varusteita. Neljä pääpaikkaa ovat:

Ensimmäinen sijainti Encinitasissa, Kaliforniassa, sijaitsee aivan Tyynen valtameren vieressä. Tämä kokemus tarjoaa naisten vaatteet, jotka on suunniteltu toimimaan ja muodikkaiksi, samalla kun heille annetaan mahdollisuus kokea luonto parhaimmillaan. Täältä löydät vaatteet, kuten sankarin korkea vyötärönauha, rento, lyhyt hihaton paita, takki ja vyötärönauha. Muita kappaleita ovat hatut, paidat, huivit ja erilaisia ​​muita vaatteita.

Pafin toinen sijainti on San Diegossa, Kaliforniassa. Encinitaksen sijainti sisältää brändin kalifornialaistyyliset naisten vaatteet. Suuri osa Kalifornian vaatteista on kirkkaanvärisiä ja sisältää hipien innoittamia siksakmalleja. Tämän kokemuksen avulla naiset voivat nauttia upeasta ulkoilmasta tyylikkäästi. Naisten muotiin kuuluu tyylikäs asennettu kynähame, mukavat shortsit ja säärystimet.

Pafin kolmas sijainti on Miami, FL. Tässä paikassa on Pafin tyylikäs naisten sandaalit. Tämä on hauska ja trendikäs kokemus kaikille perheenjäsenille, koska rivin kappaleilla on hauska ja hauska muotoilu heille. Paf on myös päättänyt laajentaa lastenvaatteisiin lasten sandaalivalikoimaansa. Tämä hauska ja tyylikäs kokemus tekee varmasti jokaisesta päivästä rannalla vielä ikimuistoisemman.