Nintendo Switch on loistava valinta ihmisille, jotka haluavat pelata suosikkipeliään tien päällä. Siinä on sisäänrakennettu D-Pad, jonka avulla voit pelata pelejä, joita on helpompi hallita, kun sinulla ei ole ohjainta kätevästi. Mutta on joitain pelejä, joita ei ehkä pelata hyvin D-Padin kanssa, ja tässä Nintendo Switch -pelisivu on kätevä. Switch-pelisivulla voit valita suosikkipelisi ja pelata niitä sitten Switchin sisäänrakennetulla näytönsäästäjällä.

Useimmissa peleissä on linkki alkuperäiseen tuotesivustoon, josta saat tietoja päivityksistä tai jopa uusista tuotteista. Tämä on hyvä pelaajille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla uusimmista saatavilla olevista peleistä. Tämä pätee erityisesti vanhempiin peleihin, jotka lopetetaan tai siirretään muihin konsoleihin. Linkki alkuperäiselle sivustolle auttaa sinua ostamaan pelejä edulliseen hintaan ja estää sinua maksamasta paljon rahaa uudemmasta pelistä, jota et todellakaan tarvitse.

Joillakin sivustoilla voit etsiä tiettyjä Nintendo Switch -pelisivuja pelityypin mukaan. Esimerkiksi, jos etsit tiettyä peliä, kuten Super Mario 3D World, voit etsiä kyseistä peliä ja löytää kaikki sivustot, joilla se on käytettävissä. Jos haluat rajata hakua, löydät sivuja, joissa on Mario-pelejä alustan, tyylilajin ja muiden valitsemiesi kriteerien perusteella. Jos etsit tiettyä ominaisuutta, kuten moninpelitilaa, voit yleensä löytää tarvitsemasi etsimällä myös kyseistä termiä.

Nintendo Switch -sivustot ovat yleensä helppoja käyttää ja navigoida. Monet tarjoavat hakutoimintoja, joiden avulla voit etsiä tiettyä peliä tai ominaisuutta sivustosta. Voit valita luokista, kuten toiminta, seikkailu, rento, klassinen ja paljon muuta. Sivusto tarjoaa linkin viralliselle verkkosivustolle, josta voit lukea uusimmista julkaisuista ja oppia lisää tarjolla olevista peleistä. Voit myös nähdä, mitkä pelit ovat tällä hetkellä myynnissä, ja saada selville, milloin ne loppuvat.

Nintendo Switch -pelit ovat loistava tapa hyödyntää kannettavaa pelikonsolia parhaalla mahdollisella tavalla. Jos olet pitkäaikainen pelaaja, tiedät, että nyt pelaamasi pelit eivät ole edes kymmenen vuotta vanhoja. Switchin avulla voit kokea videopelien tarjoaman parhaan. Vaikka suurin osa peleistä ei ole tällä hetkellä saatavilla varhaisen myynnin takia, on olemassa pelejä, jotka voit ostaa nyt ja ladata heti. Nämä pelit sisältävät joitain alan tunnetuimpia nimikkeitä, kuten Mario ja Zelda.

Nintendo Switchin ostamiseen on paljon syitä, mutta luotettavan sivuston löytäminen on ensimmäinen askel. Valitse luotettava sivusto, jolla on hyvä valikoima pelejä, yksinkertainen ostoprosessi ja hyvä asiakaspalvelu. Ennen kuin huomaatkaan, pelaat omalla Nintendo Switchilläsi hetkessä!