Nintendo Switch on täysin uusi videopelikonsoli, jonka on valmistanut Nintendo ja joka on tällä hetkellä saatavana useimmilla alueilla 3. maaliskuuta 2020. Konsoli itsessään on periaatteessa kädessä pidettävä tabletti, joka voidaan joko liittää henkilökohtaiseen tietokoneeseen tai käyttää sekä kannettavana yksikkönä että kiinteä konsoli. Nintendo Switchin ostajat voivat ostaa konsolin joko ennalta omistettuna vähittäiskaupasta tai ostaa sen tuoreeltaan osallistuvalta jälleenmyyjältä, kuten Walmart tai Target. Uuden Nintendo Switchin hinta vaihtelee yleensä seitsemänkymmentäviisi – sata ja viisikymmentä dollaria.

Monet jälleenmyyjät tarjoavat Nintendo Switch -paketteja, jotka tulevat konsoliin, nunchuck-liitetiedostoon ja yhdestä kahteen ilmaista peliä. Kuluttajien on kuitenkin varmistettava, että ne vertaavat näiden pakettien Nintendo-kytkimen hintoja ennen niiden ostamista. Niput sisältävät yleensä enemmän tarvikkeita kuin mitä tarvitaan, mikä nostaa kokonaishintaa. Monet myyntipisteet, kuten Walmart ja Target, tarjoavat suuria säästöjä ostettaessa useita lisävarusteita Nintendo Switchille samanaikaisesti. Vaikka voi tuntua siltä, ​​että konsolille menee enemmän rahaa, tämä johtuu mukana olevista erilaisista lisävarusteista eikä pelkästään konsolista.

Yksi parhaista tavoista säästää Nintendo Switch -ostoksessasi on ostaa se suoraan valmistajalta. Monet ihmiset ovat onnistuneet löytämään oikean konsolin erittäin edulliseen hintaan suoraan ostamalla valmistajalta. Jos päätät tehdä ostoksia elämäsi ajaksi tai harmaa Nintendo Switch, saatat löytää alennuksia ebaystä tai muista huutokauppasivustoista. Joissakin tapauksissa jälleenmyyjä voi myös tarjota alhaisemman hinnan omalla verkkosivustollaan toivoakseen myyvänsä mahdollisimman paljon.

Toinen tapa vähentää merkittävästi Nintendo Switchin Nintendo-kytkimen hintaa on vertailla hintoja arvostettujen jälleenmyyjien kanssa. Usein ostaminen suuremmilta jälleenmyyjiltä, ​​kuten Walmart ja Target, voi olla paljon halvempaa kuin ostaminen pienemmistä myyntipisteistä, kuten Game Stop. Kun etsit edullista Nintendo Switchiä, muista verrata kaikkia ominaisuuksia ja vaihtoehtoja. Suurimman osan ajasta kuluttajat saavat alennetun hinnan, jos he ostavat konsolin yhdessä lisävarusteiden, kuten pelikotelon tai muutaman ylimääräisen ohjaimen kanssa, ilmaiseksi.

Verkkokauppiaat, kuten eBay, tarjoavat laajan valikoiman Nintendo Switch -paketteja, ja hintojen vertailu on erittäin helppoa. Usein voit löytää konsolin, johon sisältyy ilmaisia ​​pelejä. Koska saatavilla on niin monta nippua, on tärkeää päättää budjettisi ennen ostamista. Etsi aina laadukkaita pelejä Nintendo Switchille ja takuu sijoituksesi suojaamiseksi. Jos et ole varma näistä yksityiskohdista, kysy aina kysymyksiä ennen konsolin ostamista.

Loman lähestyessä on hyvä idea löytää jännittäviä Nintendo Switch -tarjouksia. Ei ole epäilystäkään siitä, että tämä konsoli tulee olemaan iso hitti tänä lomakautena. Joten aloita aikaisin ja etsi alennuksia Nintendo Switch -paketeista ja lisävarusteista. Mitä nopeammin tartut siihen, sitä parempi. Et tule katumaan ostosta ja todennäköisesti tulet riippuvaiseksi sen pelaamisesta!