Online Dino Game on erittäin viihdyttävä online-virkistys, joka on samanlainen kuin klassinen Dinosaurs -peli. Se tarjoaa realistisen esihistoriallisten eläinten virkistämisen. Pelin tavoitteena on herättää ensin esihistoriallinen eläin elämään asettamalla se erilaisiin kiinnikkeisiin ja katsomalla sitä eri näkökulmista. Mitä tarkempi olet, sitä paremmat mahdollisuutesi ovat tulla pelin voittajaksi. Tässä artikkelissa annan sinulle lyhyen yhteenvedon kuinka pelata tätä jännittävää peliä.

Pelataksesi sinun on ensin ladattava peli tietokoneellesi. Kun olet ladannut sen, sinun on aloitettava peli. Valitse päävalikosta dinosaurus, jota haluat hallita (yleensä T-Rex tai Velociraptor). Sinun on tutkittava pelipaneelin vasemmalla puolella olevia vaihtoehtoja, kunnes löydät esihistoriallisten eläimiesi kanssa tehtävien toimintojen ohjaimet. Napsauta mitä tahansa vaihtoehtoa, ja näkyviin tulee viesti, joka ilmoittaa, mitä toimia tarvitaan valitulle olennolle.

Online-dinosauruksia voi pelata kahdella tavalla. Voit käyttää perinteistä yksinpeliä, jossa opastat esihistoriallisia eläimiäsi, kuten T-Rexiä ja Velociraptoria, pelin tasojen läpi. Jos haluat moninpelivaihtoehdon, voit pelata sitä ihmisryhmän kanssa. Näitä esihistoriallisia eläimiä voivat olla T-Rex, Velociraptor, Brontosaurus, Allosaurus ja Pterodactyl. Tietysti löydät kaikki nämä olennot ladattavina viralliselta Dinosaur Discovery -sivustolta.

Toinen vaihtoehto online-dinosaurusten pelaamiseen on työskennellä itse läpi eri tasot. Käytät samoja dinosauruksia, mutta tällä kertaa hallitset niitä itse. Jos pystyt hallitsemaan hahmosi yksinpelimoodissa, sinun ei pitäisi olla mitään vaikeuksia työskennellä tasojen läpi. Kuitenkin, jos olet uusi esihistoriallisessa eläinmaailmassa, se voi osoittautua hieman vaikeaksi. Onneksi sivustolla on käytettävissä apujärjestelmiä niille, jotka juuttuvat tai hämmentyvät.

Online-dinosaurusten online-peliä on erittäin helppo pelata. Aloitat valitsemalla valitsemasi dinosauruksen tyypin ja valitsemalla sijaintisi kartalla. Sieltä sinun tarvitsee vain ansaita pisteitä tekemällä erilaisia ​​aktiviteetteja, kuten törmäämällä seiniin tai murskaamalla puita. Dinosaurus kasvaa, kunnes se saavuttaa pienen lapsen koon. Kun heistä tulee suurempia, näet muutoksen pelissä, joka on samanlainen kuin pelaaminen todellisten esihistoriallisten eläinten kanssa.

Online-dinosaurukset ovat ilmaisia. Sinun tarvitsee vain etsiä verkosta dinosauruspelejä, ja sinun pitäisi pystyä löytämään haluamasi. Jos satut pitämään dinosauruksista niin paljon, että haluat kerätä ne, voit ostaa ne sivustolta, jotta sinun ei tarvitse jatkaa pisteidesi käyttämistä toimintoihin, joilla ei ole arvoa. Tämä on vain yksi monista asioista, jotka tekevät esihistoriallisesta eläinpelistä niin suositun. Ei ole väliä kuinka nautit tämän pelin pelaamisesta, nautit siitä valtavasti, kun aloitat eri dinosaurusten keräämisen.