Siru Com on ollut yksi suosikkini puhelimista Virginilta. Olen aina ollut Virgin-matkapuhelinten fani, ja tuotemerkki on antanut minulle monia syitä ostaa niiden valikoimaan. Yritystä johtaa Paul Donovan, ja hänen poikansa David on yrityksen luova mieli. He ehdottomasti osaavat rakentaa huippuluokan tuotteen.

My Siru Com on ihanteellinen laite aviomiehelle ja vaimolle keskustelujen jakamiseen puhelimessa. Se on erityisen kätevää, kun aviomiehen on mentävä pois kaupungista liike-elämän vuoksi ja vaimon on jatkettava opintojaan. Koska tämä puhelin on vedenpitävä, molemmat voivat käyttää sitä jopa kylvyssä. Puhelinta ei voi vahingoittaa.

Tulet hämmästymään My Siru Com -ohjelmaan esiasennettujen sovellusten lukumäärästä. Näitä ovat Wikipedia ja Sanakirja. Nämä kaksi sivustoa ovat täynnä tietoa ja voivat tehdä espanjan kielen oppimisesta hauskaa. Toinen hyvä sovellus on sääennuste. Tämän puhelimen ollessa taskussa, olen varma, että pystyn pysymään askeleen edellä sääennusteesta.

Rakastan tarkistaa sääennusteen ja lisätä arvoa elämääni. Tämä puhelin on unelma minulle ja Siru Comille. Jos saisin uuden puhelimen, valitsisin My Siru Compacin matkatarpeitani varten. Hinta on oikea ja olen varma, että hyväksyt sen.

Jos etsit puhelinta pitämään postilaatikkosi järjestyksessä, tämä voi olla sinulle sopiva. Tarkistan sähköpostini ja viestini päivittäin, ja tämä puhelin antaa minulle myös mahdollisuuden tehdä tämä. Aina kun saan sähköpostin tai viestin, pääsen niihin nopeasti Wap-sovelluksella. Siru Mail -sovelluksen avulla voin lähettää sähköposteja ja viestejä ihmisille ympäri maailmaa.

Minun on sanottava, olen erittäin tyytyväinen My Siru Com -ohjelmaan. Käytän sitä joka ikinen päivä ja olen varma, että ystäväni kokevat samanlaisen puhelimen. Luulen, että pidät My Siru Comista vielä enemmän, jos kokeilet sitä. Sinun ei tarvitse luottaa matkapuhelimeesi kaikessa.

Monilla tuotemerkeillä ja vaihtoehdoilla, jotka ovat käytettävissä nykyään, voi olla vaikeaa päättää, mikä niistä on sinulle paras. Päätin, että halusin jotain, joka näytti hyvältä ja korkealaatuiselta. Siru haluaa olla tuo tuotemerkki minulle. Se on ergonomisesti muotoiltu, ja olen täysin vakuuttunut siitä, että se sopii minulle. Mieheni ja teini-ikäinen poikani pitävät myös Siru-puhelimestaan.

Aina kun käytän Siru Compacia, olen täysin upotettu maailmaani. Puhelimeni on vain yksi lisävaruste, joka lisää päivittäistä kokemustani. Ajattelen aina työni tai mitä minun on tehtävä sinä päivänä. Siru-puhelin saa minut tuntemaan itseni kuninkaalliseksi. Rakastan sitä, että käytän jotain, jota voin käyttää päivittäin. Puhelin toimii hyvin ja olen varma, että rakastat sitä myös.