Jos etsit tietoa tietystä puhelinnumerosta ja haluat tietää kuka omistaja on, herra Green -numeron käänteinen haku voi olla vastauksesi. Tämä on tapa jäljittää matkapuhelimen tai lankapuhelimen omistaja. Tämän palvelun on suunnitellut Greg Freville vuonna 2020. Tämä yritys on yksi suurimmista käänteisten puhelinnumeroiden hakemistoista Internetissä. Liiketoiminta on loppunut suuresta rakennuksesta Atlantan esikaupunkialueella Georgiassa.

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun on tehtävä, kun käytät hakutoimintoa saadaksesi lisätietoja numerosta, on lisätä suuntanumero. Saatat joutua tarkistamaan useamman kuin yhden suuntanumeron saadaksesi oikeat tiedot. Jotkut numerot näyttävät myös suuntanumeron eikä kaupunkia tai osavaltiota. Jos et löydä kaupunkia tai osavaltiota, johon numero on liitetty, yritä laittaa kaupunki sen sijaan. Jos numero on esimerkiksi New Yorkista, yritä kirjoittaa ”New York” eikä ”ny”. Tulokset ovat tarkempia.

Seuraavaksi voit joko maksaa kertaluonteisen hakumaksun saadaksesi lisätietoja tai voit rekisteröityä laskutettavaksi kuukausittain. Jos käytät kertaluonteista hakumaksua, saat yksityiskohtaisia ​​tietoja, kuten henkilön nimen ja hänen nykyisen osoitteensa. Jos valitset kuukausitilauksen, sinulta laskutetaan kuukausimaksu, joka sisältää rajoittamattoman numeron haun. Sinulta kuitenkin veloitetaan maksu vasta kun olet löytänyt oikeat tiedot. Tästä voi olla hyötyä, kun etsimäsi numero on matkapuhelinnumero eikä lankaverkon numero.

Mr. Green -puhelimen etsintä on tarkistettu monta kertaa. Se on saanut asiakkailta myönteisiä arvioita ja korkeita arvosanoja, ja on edelleen suosittu tästä syystä. Sinun ei tarvitse huolehtia törkeästä maksusta näiden tietojen jäljittämiseksi. Tämä numeroseuraaja on edullinen ja luotettava, joten ei ole syytä olla käyttämättä sitä, jos haluat löytää vanhan ystävän tai perheenjäsenen.

Kun etsit puhelinnumeroita tämän palvelun avulla, sinun ei koskaan tarvitse huolehtia siitä, että sinun on paljastettava luottokorttitietosi. Ei ole mitään velvollisuutta, joten selaa vapaasti, kunnes löydät palvelun, johon olet mukavin. Tämä on yksi Internetin suosituimmista palveluista tänään, joten on viisas valinta tarkistaa se tänään ja nähdä, kuinka helppoa on etsimäsi numero.

Internetin ansiosta kauan kadonneiden puhelinnumeroiden löytäminen on helpompaa kuin koskaan. Jos olet etsinyt tapaa muodostaa yhteys kadonneen ystävän tai perheenjäsenen kanssa, sinun tulisi kokeilla tätä käänteisen puhelimen hakupalvelua. Saatat löytää kauan kadonneen ystävän.