Monet pankit vaativat vähimmäistalletuksen, kun haet tiliä. Näin ei kuitenkaan aina ole. Vähimmäistalletus, jonka pankki vaatii, ei aina ole rahamäärä, joka sinulla on sekillä tai säästötilillä. Se voi olla jopa viisi dollaria tai jopa sata viisikymmentä dollaria.

On joitain syitä, miksi pankit pyytävät vähimmäistalletusta. Joskus se edellyttää lakia, kun taas toisinaan asiakas pyytää. Kummassakin tapauksessa tavoite on aina sama: varmista, että asiakkaan pankkitilillä on riittävästi rahaa mahdollisten riskien kattamiseksi. Loppujen lopuksi suurin osa pankkilaitoksista toimii olettamuksella, että mitä tahansa lainaa sinulle lopulta palautetaan.

Pankit, jotka eivät vaadi vähimmäistalletusta, eivät myöskään halua nähdä tilinsä lepäävän, eivätkä he halua nähdä, että niitä rasittaa liikaa rahaa. Jos sinulla on paljon rahaa sekkitililläsi, he haluavat varmistaa, että pystyt kattamaan kaikki tappiot. Vähimmäistalletusta voidaan käyttää kannustamaan asiakkaita pitämään rahansa pankissa sen sijaan, että se vaarantaisi rahan nostamisen. Loppujen lopuksi minkä tahansa rahoituslaitoksen tavoitteena on varmistaa, että se pysyy kannattavana, vaikka talous säilyisi.

Joten, mitkä ovat parhaat keinot varmistaa, että rahasi pysyvät tililläsi? Ensinnäkin, älä koskaan nosta enemmän rahaa kuin olet tallettanut tilillesi. Jos sinulla on mahdollisuus peruuttaa tililtäsi, tee se välittömästi. Odota, kunnes varat ovat jälleen käytettävissä, ennen kuin käytät niitä. Jos peruutat laskun kattamiseksi, soita pankkiin tai rahoituslaitokseen ennen kuin otat rahat pois.

Toinen asia muistaa on tarkkailla saldosiirtoja. Monet ihmiset yrittävät siirtää rahaa ympäriinsä voidakseen nostaa vähimmäistalletuksiaan. Ole varovainen tässä, koska seuraamukset siitä, että nostat enemmän rahaa kuin sinulla on sekillä tai säästötilillä, voivat olla melko korkeita. Tällaista temppua käyttävät usein ihmiset, jotka yrittävät peittää liialliset kulut vähentämällä velkasaldoaan. He saattavat näyttää siltä, ​​että heillä on ylimääräistä rahaa, mutta he lopulta vahingoittavat pankinsa tulosta.

Sinun tulisi myös olla tietoinen siitä, että sinun on ehkä korotettava vähimmäistalletustasi, jos haluat saada lainoja tai luottokortteja. Tarkista niiden tilien ehdot, joihin yrität päästä, nähdäksesi, kuinka paljon sinun on säästettävä. Jos se vaatii epätavallisen suuren vähimmäistalletuksen, saatat joutua tekemään ostoksia parempaa tarjousta varten. Etsinnässä ei ole mitään vikaa. Jos sinulla ei ole aikaa tehdä sitä itse, on paljon yrityksiä, jotka voivat opastaa prosessin puolestasi.