Jos olet kuin tuhannet ihmiset siellä, jotka kärsivät ylenmääräisen elämäntavansa menettämisestä nykyisen talouskriisin vuoksi, etsit ehkä tapoja varmistaa, että pystyt jatkamaan ylellistä elämistä niin kauan mahdollisimman. Jos näin on, sinun on tiedettävä, että yksi tapa varmistaa, että voit edelleen nauttia korkealaatuisesta yhteiskunnan kansalaisesta, on vetää rahasi ylellisistä yrityksistä, joista on tullut liian suuria omille. hyvä. Et ehkä tiedä tätä, mutta siellä on tosiasiassa useita sellaisia ​​yrityksiä, joiden suhdannevaihtelut ovat laskeneet yksinkertaisesti siksi, että niistä tuli liian suuria omaksi edukseen. Näitä ovat muun muassa alan titaanit kuten Citi Group, Lehman Brothers ja jopa JP Morgan Chase & Co.

Tämä artikkeli tarjoaa sinulle neljä yksinkertaista vaihetta, jotka voit suorittaa varmistaaksesi, että voit nauttia ylellisestä elämästä, josta olet haaveillut niin kauan kuin mahdollista. Ensimmäinen askel on melko yksinkertainen: rahojen nostaminen ylellisistä voitoista. Toinen vaihe on yhtä yksinkertainen: sijoittamalla ne muihin projekteihin ja toimialoille. Kolmas vaihe on melkein toisen vaiheen jatko, koska se koskee rahojen käyttöä tukemaan myös muita elämäsi ja yrityksen näkökohtia.

Kaikilla luksusyrityksillä on erilaiset menetelmät rahan nostamiseksi asiakkailta. Jotkut käyttävät rahavarojaan ottamalla lainoja. Muut luksusyritykset (kuten Citi Group tai Lehman Brothers) kuluttavat rahansa myymällä osakkeitaan. Ja viimeinen luksusyritys, josta keskustelemme täällä, käyttää kassavarojaan tavalla tai toisella voittojen tuottamiseksi. Nämä menetelmät ovat yleensä osinkojen muodossa.

Menetelmä, jolla yrityksesi saa rahat, riippuu sen liiketoiminnan suuruudesta ja siitä, kuinka paljon voittoa se tosiasiallisesti pystyy tuottamaan. Suuremmat luksusyritykset nostavat voittonsa yleensä samalla tavalla: myymällä joitain tuotteitaan kuluttajille alennuksella ja maksamalla sitten toimittajilleen myymistään tavaroista. Tämäntyyppisen vetäytymisen haittapuoli on, että suuremman yrityksen on yleensä käsiteltävä jakelijoita ja välittäjiä saadakseen maksunsa. Kehittyneemmissä ja menestyvimmissä yrityksissä voi kuitenkin olla yksinkertaisempia ja vähemmän monimutkaisia ​​keinoja vetäytyä.

Jotkut yleisimmistä vetäytymistyypeistä, joihin luksusyritykset osallistuvat, ovat osakkeiden myynti sijoittajille. Kun nostat tuotot osakemyynnistä, sinun ei tarvitse enää olla tekemisissä välittäjien tai jakelijoiden kanssa. Sen sijaan maksat rahat suoraan ihmisille, jotka ostivat osakkeet. Tämä on erityisen hyvä suuremmille yrityksille, koska tällainen nostaminen voi usein vähentää käsiteltävien paperien määrää. Lisäksi se voi myös vähentää veroja, jotka sinun on maksettava tuloveroistasi.

Toinen suosittu tapa saada rahaa yrityksestäsi on lainata sitä. Jos olet työskennellyt yrityksesi kanssa monta vuotta, saatat nähdä, että yrityksesi lainaraja kasvaa tasaisesti. Joskus lainarajaa nostetaan suurella prosenttiosuudella, jolloin voitot voidaan vetää helpommin yrityksestä. Joissakin tapauksissa saatat kuitenkin nähdä tämän tyyppistä peruuttamista maasi ja yrityksesi lakien mukaan. Muista tarkistaa asianajajalta, ennen kuin päätät tästä vaihtoehdosta.