Pelien lataaminen ilmaiseksi yhteisöfoorumin kautta on yksi tehokkaimmista tavoista saada ne. Se on erittäin hyvä tapa testata järjestelmää ja selvittää, onko virheitä tai toimiiko peli oikein järjestelmässä. Tällä on hyviä ja huonoja puolia, ja sitä tarkastellaan yksityiskohtaisesti tässä artikkelissa.

Yhteisön käytön etuna on, että voit helposti selvittää, onko pelikonsolissasi ongelmia. Tämä johtuu siitä, että Internetissä on useita pelifoorumeita ja pelaamista rakastavat käyttäjät puhuvat usein kokemuksistaan ​​eri pelikonsoleilla. Näillä foorumeilla on myös useita käyttäjiä, jotka rakastavat erityyppisten Xbox-pelien pelaamista ja jakavat mielipiteitään muiden pelaajien kanssa. Tämä on hieno tapa oppia ongelmista ja virheistä erilaisilla pelialustoilla, kuten Xbox Onella.

Toisaalta on joitain haittoja pelien lataamiseen ilmaiseksi tällä menetelmällä. Esimerkiksi on joukko pelaajia, jotka voivat hakkeroida pelin ja näyttää siltä, ​​että peliyhtiö on julkaissut sen, kun sitä ei ole. Itse asiassa jotkut digitaalisen jakelun yritykset yrittävät todella hillitä tämäntyyppistä hakkerointia vaatimalla pelaajia kirjautumaan voimassa olevalla sähköpostiosoitteella ennen kuin he voivat ladata pelejä ilmaiseksi.

Tämä on tärkein haitta, kun yhteisöfoorumia käytetään lataamaan pelejä ilmaiseksi. Jos aiot osallistua keskusteluihin muiden jäsenten kanssa, henkilökohtaisista tiedoistasi, kuten osoitteestasi ja luottokortistasi, tulee julkinen tieto. Tämä tarkoittaa, että kaikki voivat nähdä tämän. Lisäksi Internetissä on nykyään paljon videopeliyhteisöjä, ja suurin osa niistä perustuu periaatteeseen, jonka mukaan jäsenyydellä on maksullinen jäsenyys.

Siksi haluan henkilökohtaisesti ladata ilmaisia ​​pelejä Xbox One -laitteelleni. Minulla ei ole mitään salattavaa ja pidän Xbox Live -pelipalvelun tarjoamasta turvallisuudesta. Vaikka pelipalveluun kuulumisesta on paljon etuja, on myös useita haittoja. Henkilökohtaisesti minun ei tarvitse maksaa mitään ollakseni jäsen. Ja vaikka olisin yksi niistä, jotka päättivät maksaa tästä jäsenyydestä, mielestäni se on hyvä sijoitus ottaen huomioon sivuston tarjoama turvallisuus. Mutta en ole ainoa; on joukko ihmisiä, jotka ovat päättäneet hankkia palvelun, koska heidän mielestään pelien lataaminen ilmaiseksi näiltä verkkosivustoilta on ajanhukkaa.

Uskon, että online-peliyhteisöissä jo mukana olevien tulisi pysyä yhdessä ja taistella tällaisia ​​käytäntöjä vastaan. On monia tapoja löytää upeita videopelejä, ja olisi erittäin väärin, että yksi pelaaja menee lataamaan pelejä ilmaiseksi toisilta. Jos haluat liittyä hyvään videopelien jakelusivustoon, sinun on varmistettava, että saat laadukkaita pelejä. Voit tehdä tämän liittymällä hyvään jäsenyyssivustoon. Jos teet niin, ei ole epäilystäkään siitä, että nautit kaikkien suosikkipeliyritysten julkaisemien uusien pelien pelaamisesta.