Jos etsit hauskoja uusia asioita lasten kanssa pelaamiseksi, kokeile 3-vuotiaiden lasten pelejä. Löydät paitsi ikäisille sopivia pelejä myös niillä on suuri opetuksellinen arvo. Pelaatpa sitten pikkulapsesi kanssa videopelikonsolissa tai yrität opettaa esikoululaiselle uusia leluja, nämä pelit voivat auttaa parantamaan päivän hauskaa.

Yksi pikkulasten opettavimmista peleistä on sanapeli nimeltä Flashcards for Toddlers. Se on samanlainen kuin tunnettu kuvakorttipeli, jota lapsesi pelasivat lapsina. Täytät muistikortteja sanoilla, ja lapsen on sovitettava oikeat sanat kortilla oleviin vastaaviin kuviin. Parasta tässä pelissä on, että englannin kielellä on niin paljon sanoja! Tämän avulla on helppo löytää sopivia sanoja pelattavaksi ja oppia lisää jokaisesta sanasta.

Toinen pikkulapsille tarkoitettujen lasten pelien luettelossa oleva peli on sanahaku tai kieliopin arvaus. Samoin kuin flash-kortit, voit käyttää kirjainruudukkoa tehdäksesi sanoja luettelosta. Nämä ruudukot perustuvat oikeisiin englanninkielisiin kirjaimiin, ja siten ne sisältävät yleisiä substantiiveja, verbejä ja jopa joitain epäsäännöllisiä sanamuotoja. Nämä pelit tekevät uuden sanaston oppimisesta hauskaa toimintaa sinulle ja pikkulapsellesi. Löydät myös, että verkossa on monia matematiikan oppimispelejä, jotka sopivat pikkulapsille. Uusien sanojen oppimisen ja yksinkertaisten ongelmanratkaisumallien määrittelemisen lisäksi nämä pelit voivat myös auttaa lastasi kehittämään tärkeitä matemaattisia taitoja ja tarjota samalla viihdettä.

Jos etsit pikkulapsille ilmaisia ​​lasten pelejä myös vanhemmille lapsille, saatat olla kiinnostunut pelistä nimeltä Word Search Challenge. Tämä on yksi uusimmista lisäyksistä pikkulasten koulutusleluihin. Se on hauska palapeli, jossa sinulle annetaan neliön muotoinen liitutaulu ja sana, joka sisältää yhden neliöistä. Sinun on löydettävä kaikki tässä ruudukossa piilotetut sanat. Tämä on hieno tapa pikkulapsille oppia löytämään sanoja katsomatta taululle.

Lapsille tarkoitetut älypelit, jotka ovat ilmaisia ​​pikkulapsille, tarjoavat myös palapelejä, jotka opettavat heille perusmuotoja ja värejä. Lisäksi he oppivat tunnistamaan eri värejä, kuten punainen, sininen, keltainen, vihreä ja oranssi. Pikkulapsille ilmaisten lapsesi kehityspelien on oltava interaktiivisia ja heidän on tehtävä oppimisprosessista hauskaa sinulle ja pikkulapsellesi. Pelaamalla lapsesi kanssa opetat hänelle taitoja, joita hän käyttää koulussa ja elämässä.

Joten, mitä sinä odotat? Anna lapsesi pelata online-pelejä ystäviensä kanssa! Online on paras paikka löytää nämä hauskat lasten pelit ilmaiseksi pikkulapsille. Näet uusimmat trendit ja voit jopa ladata pelejä suoraan tietokoneellesi. Älä unohda pelata vanhempien keskittyneitä pelejä myös lastesi kanssa. Tämä on hyvä perheaika!