Gold Jaska Megapotti on luksusauto. Se on suunniteltu Etelä-Afrikassa yksinoikeudelle ja hyvin tekevälle yhteiskunnan eliittiluokalle. Tämä auto on ylellinen sedan, jossa on kaikki parhaat ominaisuudet ja ylellisyys, jota autosta voi koskaan odottaa. Nimi Jaska on otettu paikasta, jossa se sijaitsee, jota itse asiassa kutsutaan Johannesburgiksi. Tämä auto tunnetaan ylellisestä sisustuksestaan, tyylikkäistä sisätiloista ja ainutlaatuisesta moottorista. Se on ollut tuotannossa jo jonkin aikaa, mutta joitain näistä harvoista ajoneuvoista voi silti löytää Internetistä.

Tämä on harvinainen Joopin valmistama ajoneuvo. Tämä oli ensimmäinen Joop van Zuidenin valmistama ajoneuvo kotikaupungissaan Zeeheldenissä. Hän valmisti tämän ajoneuvon juhlimaan seitsemästoista ajonvuotta. Tämä ajoneuvo on itsessään urheilumalli ja erittäin tyylikäs.

Tämä on ylellinen ajoneuvo, jossa on kaikki parhaat osat ja sisustus. Se on ollut tuotannossa jo jonkin aikaa, ja sitä on vaikea löytää. Kun löydät sellaisen, sinun on kohdeltava sitä ikään kuin se olisi antiikki. Sinun on hoidettava sisustus ja varmistettava, että se on puhdas ja kiillotettu.

Sisätiloja on kahta erilaista. Ensimmäisessä on ksenonvalo ja takavalo, joka on asennettu etu- ja takapuskureihin. Siinä on myös hiilikuitukatto, jossa on kauko-ohjausjärjestelmä. Toisessa sisätyypissä on nahkaverhoilu. Se on valmistettu korkealaatuisesta italialaisesta nahasta, jolla on erittäin mukava istua.

Jos haluat jotain hieman halvempaa kuin Gold Jaska Megapotti, voit tarkistaa ajoneuvon korin. Se on kaunis ja tyylikäs kromirunko, joka näyttää ylelliseltä Lamborghinilta. Moottorin täydellisessä kunnossa on täysi takaosa ja sivuaukot. Siinä on myös kokolattiamatto sisällä ja kiskopalkki. Istuimet on suunniteltu mukavasti mutta tyylikkäästi, joten sinusta tuntuu kuin istuisit ylellisessä ajoneuvossa.

Siinä on kaikki tarvittavat varusteet, kuten sumuvalot, ABS-jarrut, TCC (kaasuvipu) ja vääntömomentti. Sillä on kaksi erilaista nopeutta riippuen siitä, haluatko tehokkaan ajoneuvon vai rennon ja mukavan ajoneuvon. Ajoneuvon moottorin iskutilavuus on 5,1 litraa ja se voi kiihtyä seisontapisteestä kahdeksankymmentä mailia tunnissa. Sille on myös annettu lukkiutumattomat jarrut, neliveto ja etupyörän ohjausjärjestelmä. Auto on erittäin vahva ja kestävä, joten voit odottaa monta mailia nautintoa ajaessasi sitä. Kaikki nämä asiat yhdessä muodostavat Gold Jaska Megapottin yhdeksi maailman parhaista autoista.