Xaino Free Cash Flush tarjoaa 100 prosentin bonuksen talletuksestasi pelaajille, jotka kirjautuvat verkkosivustolle ja tekevät vähintään yhden dollarin talletuksen. Kampanja alkoi toukokuussa 2020, ja sitä tarjoavat monet online-pokerihuoneet, kuten Realtime Poker, Paradise Poker, Cardrunners, Party Poker, GoldenPalace, CenturyPoker ja Full Tilt. Pelaajien on avattava uusi verkkotili voidakseen osallistua tähän kampanjaan. Pelaajat voivat pelata ilmaiseksi kaksi kuukautta ennen rahan tallettamista varmistaakseen, että he täyttävät vähimmäisvaatimukset. Hyväksynnän jälkeen pelaajille lähetetään sähköposti, jossa on linkki, jota voidaan käyttää rekisteröitymään ja lataamaan uusin versio pokeriohjelmistosta.

Pelaajat voivat käyttää sähköpostissa olevia linkkejä päästäksesi pokeriohjelmaan, rekisteröitymään ja lataamaan ohjelmiston sekä saamaan ilmaisen pääsyn turnaukseen kuukausittaiseen turnaukseen. Heidän ei tarvitse maksaa mitään maksuja ennen kuin he alkavat pelata oikealla rahalla. Niille, jotka eivät ole vielä kokeneet jännitystä, joka on, että Xains ostaa Xaino-käteistä ilmaiseksi, on useita ominaisuuksia, jotka tekevät pokerihuoneesta jännittävän ja helppokäyttöisen. Esimerkiksi on animoituja pelimerkkejä, jotka vilkkuvat, kun ne rullataan tai napsautetaan. Tämä lisää ylimääräistä hauskaa online-pokerikokemukseen.

Pelaajilla on myös chat-huoneita ja foorumeita vuorovaikutukseen keskenään, mikä tekee koko pelistä mielenkiintoisemman. On chat-ohjelmia, joiden avulla pelaajat voivat muodostaa liittoja ja keskustella yhteisistä strategioista ja tekniikoista. Nämä chat-ohjelmat ovat saatavilla koko sivustolla ja ovat muokattavissa, jolloin sivusto voi räätälöidä jokaisen chat-huoneen tarpeisiin. Ohjelmassa on ”chat” -ominaisuus, jonka avulla pelaajat voivat lähettää viestejä chat-huoneisiin heti liittymisen jälkeen. Tämän ominaisuuden avulla pelaajat voivat seurata edistymistään ja ansaita rahaa, kun he ovat yhteydessä muihin pelaajiin.

Pokeribonus on helppo ansaita, mutta sivusto on erittäin kätevä. Kuka tahansa voi rekisteröityä ja luoda salasanan. Jokaiselle pelaajalle, joka pelaa pokeria sivustolla, annetaan ainutlaatuinen pokeritili. Kaikki pelaajat voivat lukea viimeisimmistä bonuksista ja kampanjoista, tarkastella yksityiskohtaista tietoa Xains-pokeribonusten tarjouksista ja hallita pankkitilinsä, henkilökohtaisia ​​tietojaan ja pankkitilinsä turvallisesti.

Vaikka tämä pokerisivusto ei itsekään tarjoa käteistä, sivusto tarjoaa lukuisia tarjouksia, jotka antavat pelaajille ylimääräisiä ilmoituksia viikoittaisiin ja kuukausittaisiin turnauksiin. Turnausbonukset muuttuvat joka viikko ja pelaajat voivat ansaita rahaa turnauksissa saavutetun suorituskyvyn perusteella. Pelaajat voivat osallistua turnaukseen ilmoittautumalla tiettyyn turnaukseen, rekisteröitymällä ilmaiseksi tai ostamalla pelimerkkejä, bonuspisteitä ja Xains-pokerilahjakortteja.

Joka viikko on uusia nähtävyyksiä, joiden avulla pelaajat voivat ansaita enemmän rahaa. Jos pelaaja pelaa useammassa kuin yhdessä turnauksessa, hän voi kerätä ilmaisia ​​ilmoituksia suurempiin turnauksiin. Ilmaiset ilmoitukset määrittävät korkeimman mahdollisen pelaajan, joka pisteytyy turnauksessa. Ilmaisten käteiskierrosten avulla pelaajilla on mahdollisuus parantaa taitojaan ja voittaa arvokkaita palkintoja.