Jos etsit uutta online-peliä, jossa on vähän huumoria eikä ole kyse demonien tai zombien tappamisesta, Krunker io -peli on jotain, josta nautit varmasti. Tässä pelissä sinun on rakennettava sivilisaatiosi ja suojattava sitä kaikilta puolilta. Kun pelaat PvE: nä, tila on enemmän sivilisaation rakentamisesta ja suojelemisesta kuin PvP, jossa voit tappaa muita pelaajia urheilun vuoksi. PvE: ssä on kyse sekä tarinasta että pelistä, sillä Krunker io -pelin avulla voit rakentaa kaupunkeja, maatiloja, etupisteitä, löytää mineraaleja ja taistella muita urheilijoita vastaan. Tarinarivi on kiehtova ja jännittävä, koska sinun on hallittava resurssejasi ja suojattava kaupunkejasi hyökkääjiltä samalla kun lähetät vakoojia vakoilemaan vihollisiasi ja keräämään älyä.

Kun aloitat pelin pelaamisen, aloitat perusasioista, joiden avulla voit rakentaa omat maatilat, kaupungit ja linnoitukset, joiden avulla voit rakentaa sivilisaatiotasi. On jännittävää, kun pelaat tätä, kun huomaat, kuinka peli etenee riippuen siitä, mitä olet rakentanut tähän mennessä. Kun niin monet pelaajat pelaavat peliä samanaikaisesti, siitä tulee erittäin hauskaa, kun näet kuinka muut pelaajat pelaavat ja mitä he tekevät menestyäkseen.

Tarina kiertää Krunker-nimistä kaupunkia, jota robotti-armeija hyökkää. Kun autat puolustamaan kaupunkia, sinulle annetaan mahdollisuus rakentaa rakenteita kaupungin vahvistamiseksi, kouluttaa uusia ihmisiä ja selvittää heidän olemassaolonsa todellinen tarkoitus. Sinun on pidettävä kansalaiset turvassa, koska heidät on koulutettava taisteluun, jotta he voivat taistella takaisin, kun robotit saapuvat lopettamaan kaupunkisi.

Tässä pelissä on useita tasoja, ja kun pääset ylemmille tasoille, löydät itsesi suuressa taistelussa edistyneempiä vihollisia vastaan, joilla on paremmat aseet ja tekniikka. Ylemmillä tasoilla pelaaminen antaa sinun rakentaa torneja, jotka tarjoavat sinulle enemmän yhteyspisteitä päästäksesi kaupunkiin. Kun olet saavuttanut korkeimman tason, voit sitten mukauttaa sinne sijoitettuja kansantasotilaita taistelemaan puolestasi. Nämä yksiköt varustetaan edistyneillä aseilla sekä panssareilla. Kun olet onnistunut rakentamaan kaupungin ja kouluttamaan sotilaita, pääset sitten taistelemaan viimeisen hyökkäyksen saaneen robotti-armeijan kanssa.

Pelin uusimpien päivitysten saamiseksi sinun on kirjauduttava sisään Krunker-verkkosivustolle, jotta sinulla on kaikki viimeisimmät uutiset. Saat myös kuulla muita sivuston käyttäjiä, jotka jakavat mielipiteensä siitä, kuinka nautinnollinen peli on ollut heille. Jos etsit peliä, jossa on paljon toimintaa ja mielenkiintoinen tarina, et löydä mitään parempaa kuin Krunker IO. Tässä pelissä on vahva verkkoyhteisö, joka pelaa aina toisiaan vastaan ​​nähdäkseen kenellä on paras strategia. Lisäksi voit myös pelata verkkosivustolla ilmaisia ​​pelejä ajan kulumisen helpottamiseksi.

Tämä peli on saatavilla ilmaiseksi kaikille, jotka kirjautuvat Krunker-tilille, ja myös kaikille, jotka haluavat pelata yhden pelaajan tilaa. Lisäksi kuka tahansa voi ottaa vastaan ​​muut pelaajat ”vs” -huoneessa nopeatempoiseen reaaliaikaiseen toimintaan. Siellä on jopa tulostaulukko, jossa voit nähdä sijaintisi maailmassa ja kilpailla muiden kanssa, jotka pelaavat peliä. Jotta saat kaiken irti tästä interaktiivisesta pelistä, sinun on varmistettava, että sinulla on oikeat strategiat, jotta voitat jokaisen taistelun. Kaikkien ohjainten ja pelin oppiminen vie jonkin aikaa, joten älä turhaudu, jos et tiedä kaikkea heti. Pienellä kärsivällisyydellä ja harjoittelulla sinusta tulee pian Krunker IOL -pelaaja.