Yksi suosituimmista joulupeleistä on joulun mahjong. Se on peli, jossa pelaajien on poistettava kaikki laatat sovittamalla pareittain. Laatat ovat yleensä vihreitä ja niistä riippuu tehtävä. Pelattavissa on erilaisia ​​pelimuunnelmia.

Joulun mahjongia pelataan tavallisella 52 kortin pakalla. Pelaaja aloittaa pelin valitsemalla pelille teeman. Sitten kaikki pelaajat kääntävät korttipakan yli ja alkavat poimia laatat väreittäin. Kun kaikki laatat on valittu, pelaaja alkaa järjestää ne yhdeksi isoksi pinoksi. Tämä iso pino on paikka, jossa pelaajan on keskityttävä käyttämään kaikki energiansa saadakseen kaikki kortin arvoiset pisteet ja poistamaan ne, jotka eivät ole.

Sen lisäksi pelaajan on otettava huomioon pöydällä olevat kortit. Pelaajan ei pidä unohtaa laskea pöydän numeroita tietääkseen kuinka monelle mahjong-laattapinonsa tulee sijoittaa. Lisäksi on huolehdittava siitä, että pöydällä olevien ruutujen määrä ei ylitä peliä pelaavien pelaajien määrää.

Kun kaikki nämä on tehty, pelaajan on siirrettävä mahjong-laattapinonsa yhdestä ruudusta toiseen. Tätä kutsumme pelin siirtämiseksi. Pelin perussäännöt ovat edelleen voimassa, vaikka laatat olisi siirretty. Se on vain, että nyt he ovat eri paikassa.

Toinen tapa pelata tätä peliä on pattitilanne. Tämän tyyppisessä pelissä pöydällä ei ole laattoja. Ainoa tehtävä on valita pelin teema ja poistaa kaikki laatat. Sitten pelaajan on tehtävä kaikki vaihtoehdot valitakseen teema. Tämän tyyppistä peliä pelataan yleensä neljän tai viiden pelaajan kanssa. Saatat myös löytää tämän pelin sähköisessä versiossa, ja sinun tarvitsee vain ladata ohjelmisto, ja sen avulla voit pelata peliä.

Krismas mahjongin strategioiden oppiminen olisi ehdottomasti hyödyllistä kaikille pelaajille, jotka haluavat pelata tätä peliä. Vaikka tämä strategiapeli on helppo oppia, mutta silti ammattimaiset pelaajat jatkavat tämän strategiapelin pelaamista taitojensa parantamiseksi. On tärkeää muistaa, että riippumatta siitä kuinka hyvä pelaaja on, hänen on silti opittava strategisoimaan voidakseen pelata minkä tahansa pelin.